Hur skapar jag Min emoji och använder den i meddelanden på min Galaxy S9/S9+?

Du kan uttrycka dig själv på roliga och kreativa sätt med Min emoji. Skapa en emoji som ser ut precis som dig!
Du kan ta foton och videoklipp med Min emoji eller dela klistermärken med Min emoji med andra.

Skapa din egen personliga emoji

1 På listan för tagningslägen, välj ”AR Emoji”.
2 Välj ”Skapa Min emoji”.
3 Justera ditt ansikte på skärmen och tryck på knappen för att ta ett foto.
4 Välj din avatars kön och välj ”Nästa”.
5 Dekorera din avatar och välj ”Ok”.

Använda din personliga Emoji i meddelanden

Du kan även använda ”Min emoji-klistermärken” under en konversation via meddelanden eller sociala nätverk:

1 På Samsung-tangentbordet trycker du på ”Emoji”-knappen.
På Samsung-tangentbordet trycker du på Emoji-knappen
2 Välj en ”Emoji” från ”Min emoji-klistermärken”.
Välj en Emoji från Min emoji-klistermärken
3 ”Min emoji-klistermärket” kommer att infogas i texten.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >