Ladda ned för mobil
Ladda ned för PC med Windows

Banner för meddelande om att Galaxy App går att ladda ned Banner för meddelande om att Galaxy App går att ladda ned

※ Sök direkt efter Smart View i Samsung Galaxy Apps.

Funktioner med Samsung Smart View

Funktion för styrning via
TV-fjärrkontroll

Du kan använda Smart View för att styra din Samsung Smart TV
till och med utan fjärrkontroll.

Fjärrkontrollsfunktion för TV Fjärrkontrollsfunktion för TV

Spela upp innehåll från din mobil

Anslut din mobil till TV:n och välj videos, bilder och till och med musik. Ditt innehåll spelas omedelbart upp på TV:n

Spela upp innehåll från din mobil Spela upp innehåll från din mobil

Skapa spellistor

Skapa egna spellistor för att ha alla dina favoritvideor,
foton och musik på en plats.

Skapa spellistor Skapa spellistor

Spela upp innehåll från din dator

Lägg till innehållsfiler eller till och med en hel mapp från din dator till Smart View, och spela upp allting i listan.

※ Du kan använda textningsfunktionen om du lägger till en video och undertexter tillsammans.
Spela upp innehåll från din PC Spela upp innehåll från din PC

Titta på innehåll från din Samsung Smart TV

Du kan avnjuta innehåll från samtliga enheter som anslutits till TV:n som källa.

Innehåll från anslutna enheter är tillgängligt via ”Multimediapanelen” för 2013 och 2014 års Samsung Smart TV-modeller , samt via "MITT INNEHÅLL" för 2015 års Samsung Smart TV-modeller.
※ Appens tillgänglighet kan variera beroende på region.
※ Medlemskap krävs för Netflix-streaming.

Se innehåll från din Samsung Smart TV Se innehåll från din Samsung Smart TV

Hur man använder Smart View

Anslut din mobil/PC och TV
    till samma nätverk.

Hur man använder Smart View steg 1 Hur man använder Smart View steg 1

Ladda ned Samsung Smart View
    från App-butiken, Google Play
    eller Samsung Galaxy Apps.

Hur man använder Smart View steg 2 Hur man använder Smart View steg 2

Starta appen och följ stegen
    för att konfigurera Smart View.

※ 2011~2013 års Samsung Smart TV-modeller kräver att du väljer "TIllåt" i popup-fönstret som visar enheter i närheten som du kan ansluta.
2014~2015 års Samsung Smart TV-modeller kräver att du anger ett 4-siffrigt nummer som visas på skärmen.

Hur man använder Smart View steg 3 Hur man använder Smart View steg 3

Enheter som stöds