Smart view app icon

Samsung Smart View

Appen som gör det möjligt för dig att spela upp multimedia-innehåll från din mobil eller PC på din Samsung Smart TV.

Appen Samsung Smart View gör det enkelt för dig att avnjuta innehåll som finns lagrat på din mobiltelefon eller dator på din Samsung Smart TV.
Den låter dig även styra din TV via din mobil.

Samsung Smart View

Ladda ned för mobil

Banner för meddelande om att Galaxy App går att ladda ned

※ Sök direkt efter Smart View i Samsung Galaxy Apps.

Länk för att HÄMTA DEN PÅ Google play
Länk för att ladda ned den i App-butiken

Ladda ned för PC med Windows

Länk för att ladda ned för Windows

Funktioner med Samsung Smart View

Funktion för styrning via TV-fjärrkontroll

Du kan använda Smart View för att styra din Samsung Smart TV till och med utan fjärrkontroll.

Fjärrkontrollsfunktion för TV

Spela upp innehåll från din mobil

Anslut din mobil till TV:n och välj videos, bilder och till och med musik. Ditt innehåll spelas omedelbart upp på TV:n

Spela upp innehåll från din mobil

Skapa spellistor

Skapa egna spellistor för att ha alla dina favoritvideor, foton och musik på en plats.

Skapa spellistor

Spela upp innehåll från din dator

Lägg till innehållsfiler eller till och med en hel mapp från din dator till Smart View, och spela upp allting i listan.

※ Du kan använda textningsfunktionen om du lägger till en video och undertexter tillsammans.

Spela upp innehåll från din PC

Titta på innehåll från din Samsung Smart TV

Du kan avnjuta innehåll från samtliga enheter som anslutits till TV:n som källa.

Innehåll från anslutna enheter är tillgängligt via ”Multimediapanelen” för 2013 och 2014 års Samsung Smart TV-modeller , samt via "MITT INNEHÅLL" för 2015 års Samsung Smart TV-modeller.
※ Appens tillgänglighet kan variera beroende på region.
※ Medlemskap krävs för Netflix-streaming.

Se innehåll från din Samsung Smart TV

Hur man använder Smart View

1. Anslut din mobil/PC och TV till samma nätverk.

Hur man använder Smart View steg 1
  2. Ladda ned Samsung Smart View från App-butiken, Google Play eller Samsung Galaxy Apps.

Hur man använder Smart View steg 2
  3. Starta appen och följ stegen för att konfigurera Smart View.

※ 2011~2013 års Samsung Smart TV-modeller kräver att du väljer "TIllåt" i popup-fönstret som visar enheter i närheten som du kan ansluta.

2014~2015 års Samsung Smart TV-modeller kräver att du anger ett 4-siffrigt nummer som visas på skärmen.

Hur man använder Smart View steg 3

Enheter som stöds

• Smart TV
    2011 LED D7000 och senare, PDP D8000 och senare.
    2012 LED ES7500 och senare, PDP E8000 och senare.
    2013 LED F4500 och senare (förutom F9000 och senare), PDP F5500 och senare.
    2014 H4500, H5500 och senare (förutom H6003 / H6103 / H6153 / H6201 / H6203)
    2015 J4500, J5500 och senare (förutom J6203).
    2016 K4300, K5300 and above.
    ※ TV-modeller som stöds kan variera beroende på region.
  • Mobile
    Android OS 4.1 och senare.
    iOS 7.0 och senare
  • PC
    OS Windows 7, 8, 8.1, 10 (32/64 bit stöds)
    CPU Intel Pentium 1.8 GHz processor eller senare (Intel Core 2 Duo 2.0 GHz högre rekommenderas)
    RAM 2 GB (rekommenderas)
    VGA 1024 x 768, 32 bit eller senare.

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar