Vad är Extra ljusstyrka på S22 och hur slår jag igång den?

Bild av en person som använder S22 i mörkret

Extra ljusstyrka på s22 tillhandahåller 1.6 gånger mer ljusstyrka när den justeras manuellt, vilket innebär att du kan använda enheten i olika mörka miljöer. Adaptiv ljusstyrka är det bästa alternativ för de flesta situationer, i synnerhet utomhus eller i väldigt ljusa miljöer

Inställningen för extra ljusstyrka är dold i skärmmenyn och visas när du stänger av Adaptiv ljusstyrka. Ta reda på hur du aktiverar frunktionen och hitta svar på vanliga frågor.

Slåpå Extra ljusstyrka:

1 Gå till Inställningar och sedan tryck på Skärm
Skärm väljs i inställningar
2 Svep reglaget bredvid Adaptiv ljusstyrka för att stänga av funktionen
Adaptiv ljusstyrka markeras
3 Alternativet för Extra ljusstyrka kommer att visas. Svep regelnför att aktivera den
Extra ljusstyrka väljs

Nej. Läget Extra ljusstyrka är endast tillgänglig när du inaktiverar Adaptivljusstyrka. Adaptiv ljusstyrka är designad för att optimera ljusstyrkan beroende på användarens omgivning och kan justeras genom att justeraljusstyrkans nivå upp och ner. Om du behöver mer ljusstyrka än den maximala nivån kan du aktivera Extra ljusstyrka.

Extra ljusstyrka möjliggör en högre nivå av ljusstyrkaän Adaptiv ljusstyrka när denna justeras manuellt.. Under direkt solljus eller extrema ljusnivåer använder Adaptiv ljusstyrka HBM (High Brightness Mode) för att leverea mer ljus än vad som är möjligt när du justerar ljusstyrkan manuellt. Adaptiv ljusstyrka rekommenderas i de flesta situationer, I synnerhet när du befinner dig ute i direkt solljus och använder din enhet som vanligt.

Det finns en liten risk att Extra ljusstyrka lämnar en efterbild/inbränningsliknande fläck på enhetens skärm. För att minska risken rekommenderas du enbart använda Extra ljusstyrka vid behov och sätta på/stänga av den när du inte använderfunktionen. Vänligen besök Samsung Support om du är orolig för inbränningpå enhetens skärm.

Vi rekommenderar att du endast använder Extra ljusstyrkai mörka miljöer. Om dina ögon känns trötta när du använder detta läge rekommenderar vi att inaktivera funktionen Extra ljusstyrka.

Extra ljusstyrka använder mer batteri i din enhet än Adaptiv ljusstyrka. Därför rekommenderar vi at du använder Extra ljusstyrka endast vid behov.