OM55F-W

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

Skärm
  • Diagonal storlek 55"
  • Skärmstorlek 55
  • Paneltyp S-VA
  • Upplösning 1920 x 1080 (16:9)
  • Pixelavstånd 0,630 x 0,630 mm
  • Bildskärmsyta 1209,6 (H) x 680,4 (V) mm
  • Kontrastförhållande 5000:1
  • Betraktningsvinkel (Horisontell/Vertikal) 178/178
  • Svarstid 6 ms
  • Display Color 8 bit - 16,7 M
  • Color Gamut 72 %
  • H-Skanningsfrekvens 108 ~ 139,5 kHz
  • Maximal pixelfrekvens 297 MHz
  • V-skanningsfrekvens 96 ~ 123 Hz
  • Ljusstyrka 2,500 cd/m2
Anslutningar
  • HDMI In 2
  • DP In RGB
  • USB 1
  • RGB In Daisy Chain
  • Audio Out Stereo Mini Jack
  • Video ut Ja
  • RS232 In Ja
  • RS232 Out Ja
  • RJ45 In Ja
  • RJ45 Out Ja
  • HDBaseT In LAN
  • WiFi Ja
  • 3G Dongle Ja (3G only)
Strömförbrukning
  • Strömförsörjning AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
Mått
  • Mått (B x H x D) 1260 x 731,4 x 79 mm
  • Paketmått (BxHxD) 1358 x 845 x 230 mm
Vikt
  • Vikt 38,8 kg
  • Vikt med emballage 44,5 kg
Mekanisk specifikation
  • VESA-fäste 1186 x 560 (Basic), 1200 x 400 (Optional)
  • Kantbredd 24,6 mm
  • Media Player Option Type SBB
Driftsförhållanden
  • Temperatur 0 ~ 30 (Direct Sunlight), 0~50 (w/o Direct Sunlight), 0~ 50 (Direct Sunlight in Cooling System w/o SBB)
  • Luftfuktighet 10 ~ 80 (Non-condensing)
Allmänna funktioner
  • Special Polarized Sun Glasses Viewable in any direction, HD Base T for Long Distance Installalling, Portrait /Landscape Installation Support, Lamp Error Detection, Auto Brightness Control with Ambient,m Brightness Sensor, Temperature Sensor, RJ45 MDC, Auto Source Switching & Recovery, Clock Battery(80hrs Clock Keeping), Kensington Lock
Intern spelare
  • MagicInfo Support Ja
Eko
  • Energiklass (från högst A+++ till lägst E) D
Tillbehör
  • Included Quick Setup Guide, Regulatory Guide, Warranty Card, Power Cord(TBD), Remote Controller, Batteries

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.