QM65F

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

Skärm
  • Diagonal storlek 65"
  • Skärmstorlek 65
  • Paneltyp 60 Hz E-LED BLU
  • Upplösning 3,840 x 2,160 (16:9)
  • Pixelavstånd 0,105 x 0,315 mm
  • Bildskärmsyta 1438,48 x 814,52 mm
  • Kontrastförhållande 4000:1
  • Betraktningsvinkel (Horisontell/Vertikal) 178/178
  • Svarstid 8 (Typ)
  • Display Color 16,7 M (True Display), 1,07 B (Ditherd 10 bit)
  • Color Gamut 72 %
  • H-Skanningsfrekvens 30 ~ 81 kHz
  • Maximal pixelfrekvens 148,5 MHz
  • V-skanningsfrekvens 48 ~ 75 Hz
  • Ljusstyrka 500 nit
  • Dynamisk kontrast Mega
Anslutningar
  • HDMI In 4
  • DP In 2
  • DVI In 1
  • USB 1 (S/W update only)
  • RGB In D-Sub (DVI-I Common)
  • Ljud in Stereo Mini Jack, RGB/DVI/DP/HDMI
  • Audio Out Stereo Mini Jack
  • RS232 In Ja
  • RS232 Out Ja
  • RJ45 In Ja
  • IR In Ja
  • IR ut Ja
Design
  • Stativtyp Stativ (tillval)
Strömförbrukning
  • Strömförsörjning AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50/60 Hz
  • Strömförbrukning (Off-läge) Mindre än 0,5 W
  • Strömförbrukning (On-läge) 138 (Typical), 180 (Rating), 198 (Max)
  • Strömförbrukning (Viloläge) Mindre än 0,5 W
Mått
  • Mått (B x H x D) 1456,1 x 835,6 x 37,5 mm
  • Paketmått (BxHxD) 1571 x 949 x 212 mm
Vikt
  • Vikt 23,1 kg
  • Vikt med emballage 31,6 kg
Mekanisk specifikation
  • VESA-fäste 400 x 400 mm
  • Kantbredd 12,0/12,0/12,0 mm
  • Media Player Option Type SBB-DA/DI
Driftsförhållanden
  • Temperatur 0 ~ 40 ℃
  • Luftfuktighet 10 ~ 80 %
Allmänna funktioner
  • Special Temperature Sensor, Pivot Display, Clock Battery(80hrs Clock Keeping), Built in Speaker(10W 2ch), IP5x
  • Högtalare 10 W x 2
Valfri funktion
  • Fäste WMN6575SD
  • Stativ STN-L6500E
Intern spelare
  • Special FHD 4 PBP Support (2/3/4 PBP), Auto Source Switching & Recovery, LFD Home UI, Button Lock, DHCP with RJ45 MDC, Hot key option, Plug&Play (Initial Setting)
Eko
  • Energiklass (från högst A+++ till lägst E) A
Certifiering och kvalitetskontroll
  • EMC Class A
  • Säkerhet 60950-1
Tillbehör
  • Included Quick Setup Guide, Warranty Card, Power Cord, Remote Controller, Batteries

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport. Vårt mål är att besvara ert mail inom 7 arbetsdagar

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om att boka service via mail eller utför felsökning via mail. Vänligen kontakta oss per telefon om du behöver hjälp med att boka service eller utföra en felsökning.

Vänligen notera att du i dessa fall behöver uppge serienummer och modellkod vid dessa ärenden .

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.