85” Professionell UHD LED-skärm QM85D

QM85D

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

85” Professionell UHD LED-skärm QM85D (QM85D)

Skärm
  • Diagonal storlek 85"
  • Skärmstorlek 85
  • Paneltyp 120 Hz Slim Direct LED BLU
  • Upplösning 3840 x 2160 (16:9)
  • Pixelavstånd 0,1625 x 0,4875 mm
  • Bildskärmsyta 1872 (H) x 1053 (V) mm
  • Ljusstyrka (Typ) 500 nit
  • Kontrastförhållande 5000:1
  • Betraktningsvinkel (Horisontell/Vertikal) 178/178
  • Svarstid 6 (Typ.)
  • Display Color 16,7 M (True Display), 1,07 B (Dithered 10 bit)
  • Color Gamut 72 %
  • Max ljusstyrkeförhållande 81 %
  • Dynamisk kontrast 50000:1
Anslutningar
  • RGB In D-Sub, DVI-D,DisplayPort 1.2 (2), DisplayPort 1.1 (1)
  • Ljud in Stereo mini Jack
  • Audio Out Stereo mini Jack
  • Video In HDMI (3)
Design
  • Stativtyp Foot Stand (Optional)
Strömförbrukning
  • Strömförsörjning AC 100 - 240 V~ (+/- 10 %), 50 / 60 Hz
  • Strömförbrukning (Off-läge) mindre än 0,5 W
  • Strömförbrukning (On-läge) 375 W (Typ), 495 W (Max)
  • Strömförbrukning (Viloläge) mindre än 0,5 W
  • Effektförbrukning (IEC 62087 utgåva 2) 375 W
  • Effektförbrukning (standby) 0,5 W
  • Årlig energiförbrukning (EU-standard, kW/h) 548
Mått
  • Mått (B x H x D) 1903,4 x 1090,5 x 105,1 mm
  • Paketmått (BxHxD) 2050 x 1265 x 472 mm
Vikt
  • Vikt 55,5 kg
  • Vikt med emballage 71,4 kg
Mekanisk specifikation
  • VESA-fäste 600 x 400 mm
  • Kantbredd 13,2 mm (Bottom 19,3 mm)
  • Media Player Option Type SBB
Driftsförhållanden
  • Temperatur 0 ~ 40 ℃
  • Luftfuktighet 10 ~ 80 %
Allmänna funktioner
  • Special Temperature Sensor,Pivot Display, Clock Battery(80 hrs Clock Keeping), Built in Speaker (2 x 15 W)
  • Högtalare Ja
Valfri funktion
  • Touch CY-TQ85LDAH
  • External PC SBB-N64DV4/EN
  • Fäste TBD
  • Specialty Overlay Touch CY-TQ85LDA
  • Stativ TBD
Intern spelare
  • Special FHD 4 PBP Support (2/3/4 PBP), Auto Source Switching & Recovery, LFD Home UI, Button Lock, DDC CI, DHCP with RJ45 MDC, Urgent Message by MDC, Hot key option, Plug&Play (Initial Setting)
Eko
  • Energiklass (från högst A+++ till lägst E) C
Certifiering och kvalitetskontroll
  • EMC Class A
  • Säkerhet 60950-1
Tillbehör
  • Included Snabbguide, garantikort, DP kabel, nätsladd, fjärrkontroll, batterier

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport. Vårt mål är att besvara ert mail inom 5 arbetsdagar

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om att boka service via mail eller utför felsökning via mail. Vänligen kontakta oss per telefon om du behöver hjälp med att boka service eller utföra en felsökning.

Vänligen notera att du i dessa fall behöver uppge serienummer och modellkod vid dessa ärenden .

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.