85" Professionell LED-skärm QMD-BR

QM85D-BR

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

85" Professionell LED-skärm QMD-BR (QM85D-BR)

Skärm
  • Diagonal storlek 85"
  • Skärmstorlek 85
  • Paneltyp 120 Hz Slim Direct LED BLU
  • Upplösning 3840 x 2160 (16:9)
  • Pixelavstånd 0,1625 x 0,4875 mm
  • Bildskärmsyta 1872 (H) x 1053 (V) mm
  • Ljusstyrka (Typ) 430 cd/m²
  • Kontrastförhållande 5000:1
  • Betraktningsvinkel (Horisontell/Vertikal) 178° / 178°
  • Svarstid 6 (Typ.) ms
  • Display Color 16,7 M (True Display), 1,07 B (Ditherd 10bit)
  • Color Gamut 72 %
  • Dynamisk kontrast 50 000:1
Anslutningar
  • RGB In D-Sub, DVI-D, Display Port 1.2 (2), Display Port 1.1 (1)
  • Ljud in Stereo Mini Jack
  • Audio Out Stereo Mini Jack
  • Video In HDMI (3)
Design
  • Stativtyp Foot Stand (Optional)
Strömförbrukning
  • Strömförsörjning AC 100 - 240 V ~ (+ / - 10 %), 50 / 60 Hz
  • Strömförbrukning (Off-läge) Mindre än 0,5 W
  • Strömförbrukning (On-läge) 375 W (Typical), 450 W (Rating), 495 W (Max)
  • Strömförbrukning (Viloläge) Mindre än 0,5 W
Mått
  • Mått (B x H x D) 1949,0 x 1130,0 x 128,8 mm
  • Paketmått (BxHxD) 2096 x 1313 x 522 mm
Vikt
  • Vikt 81,2 kg
  • Vikt med emballage 99 kg
Mekanisk specifikation
  • VESA-fäste 600 x 400 mm
  • Kantbredd 37,6 mm
  • Media Player Option Type SBB
Driftsförhållanden
  • Temperatur 0 ~ 40 °C
  • Luftfuktighet 10 ~ 80 %
Allmänna funktioner
  • Special Temperature Sensor, Clock Battery(80hrs Clock Keeping), Built in Speaker(15W 2ch)
  • Högtalare Built in Speaker (15 W + 15 W)
Valfri funktion
  • Protection Glass Ja
  • Fäste WMN8200SD
  • Specialty All-in-one Touch (Factory Assembly)
  • Stativ STN-L7585F (New Stand)
Intern spelare
  • Special FHD 4 PBP Support (2 / 3 / 4 PBP), Auto Source Switching & Recovery, LFD Home UI, Button Lock, DDC CI, DHCP with RJ45 MDC, Urgent Message by MDC, Hot key option, Plug & Play (Initial Setting)
  • MagicInfo Support Ja
Eko
  • Energiklass (från högst A+++ till lägst E) C
Certifiering och kvalitetskontroll
  • EMC Class A
  • Säkerhet 60950-1
Tillbehör
  • Included Quick Setup Guide, Warranty Card, DP cable, Power Cord, Remote Controller, Batteries

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport. Vårt mål är att besvara ert mail inom 5 arbetsdagar

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om att boka service via mail eller utför felsökning via mail. Vänligen kontakta oss per telefon om du behöver hjälp med att boka service eller utföra en felsökning.

Vänligen notera att du i dessa fall behöver uppge serienummer och modellkod vid dessa ärenden .

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.