Comfortable Environment for Offices

Zgjidhje për Sisteme Kondicionerësh

Ambienti i këndshëm për zyrat

Comfortable Environment for Offices
KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

FUNKCIJE

Stvaranje prijatnog okruženja u kancelarijskim zgradama je ključno za maksimalnu produktivnost. Samsung rešenja za klimatizaciju možete fleksibilno da prilagodite različitim poslovnim prostorima. Možete nezavisno da podešavate i optimizujete temperaturu i protok vazduha u određenim prostorijama poput sale za sastanke i istovremeno centralno kontrolišete klimatizaciju deljenih zona i upravljate njom radi maksimalne efikasnosti i minimalne potrošnje.

Nezavisno upravljanje klimatizacijom pojedinačnih zona

Preduzeća mogu da izgube dosta energije i novca ako ne mogu da prilagode klimatizaciju svakom radnom prostoru. Samsung rešenja za klimatizaciju vam omogućavaju da kontrolišete temperaturu i protok vazduha u više prostorija – pojedinačno i nezavisno. Ovo je naročito pogodno za kancelarijske zgrade koje su podeljene u više različitih odeljaka, npr. imaju kancelarije, sale za sastanke, holove i restorane ili u kojima se radno vreme razlikuje.

 Independent control of individual zones

Jednostavno prilagođavanje i upravljanje

Konvencionalni sistemi za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju (HVAC) imaju samo sistem za centralno upravljanje, pa je nemoguće pojedinačno podesiti performanse svake jedinice. Samsung rešenja za klimatizaciju sadrže pojedinačne kontrolere koji omogućavaju izuzetno prilagođeno upravljanje klimatizacijom određenih prostorija kao što su sale za sastanke. Rešenje se sastoji od centralnog kontrolera i jednostavnog sistema za upravljanje koji možete da koristite za praćenje i prilagođavanje uslova u velikom broju važnih prostora u kancelarijskoj zgradi.

Easy to tailor and manage

Nenametljivo poboljšava produktivnost u iznajmljenom kancelarijskom prostoru

Bučan sistem za klimatizaciju može da bude prava smetnja kada pokušavate da se koncentrišete. Samsung rešenja za klimatizaciju rade tiho u pozadini i stvaraju prijatnije i produktivnije kancelarijsko okruženje za zaposlene. Elegantne zidne jedinice takođe štede novac pomoću ventilacije sa sistemom za obnavljanje energije i mogu da služe za grejanje vode bez potrebe za zasebnim grejačem.

Quietly enhancing rental office productivity

Efikasno tih za efikasne sastanke

Kada ljudi drže prezentaciju na sastanku, veoma je bitno da se ne čuju zvukovi koji ometaju publiku. Samsung rešenja za klimatizaciju rade tiho pa su konferencijske sale prijatne i omogućavaju efikasnu komunikaciju. Sistem takođe omogućava brzo hlađenje i grejanje u krugu od 360 stepeni i svakom jedinicom možete pojedinačno da upravljate jednostavnim daljinskim upravljačem.

Quietly efficient for effective meetings