HW-Q600A 3.1ch Soundbar (2021)

HW-Q600A 3.1ch Soundbar (2021)

HW-Q600A/EN

Odaberite boju

Boja :
 • Q Soundbar i TV uređaj, savršena harmonija
  Q-Simfonija
 • Dvoje prijatelja uživaju u obuzimajućem igračkom iskustvu sa Samsung Soundbar Game Mode Pro.
  Profesionalni režim igranja igrica
 • Zvuk optimiziran za svaku scenu
  Prilagodljiv zvuk

Poboljšajte svoje iskustvo igranja igrica.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled, dizajn i specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja. *TV uređaj se prodaje odvojeno.

Zvuk koji se prostire u gornjem dijelu prostorije u svim pravcima

Istražite dubine zvuka sa Doblby Atmos i DTS:X. Ove dvije karakteristike pružaju Vam mogućnost da čujete svaki zaseban zvuk koji se prostire oko i iznad Vas, baš kao u stvarnom životu.

Stvarni 3.1.2-kanalni zvuk

.

Sa 3 kanala, jednim subwoofer kanalom i 2 up-firing kanala dobijete zvuk koji Vas pokreće za zadivljujuću zabavu. Odlično se slaže s Vašim QLED TV uređajem, osjetite jedan s pričom dok ste okruženi kompletnim zvučnim okruženjem sa istinskim zvukom od 3.1.2ch pomoću Samsung Acoustic Beam.

*Dolby Atmos i DTS:X se primjenjuje na sve 2021 Q Series Soundbar uređaje. *Dolby Atmos i DTS:X izvorni sadržaj je obavezan.

To je pravi spoj sa Samsung TV i Samsung soundbar uređajima

.

Q Soundbar i TV uređaj, savršena harmonija

Q-Simfonija

Ovaj soundbar se sinhronizira sa Vašim Samsung TV uređajem i stvara zvuk koji Vas potpuno zaokuplja. On kombinira i poboljšava zvuk kroz prednje, bočne zvučnike i zvučnike koji su usmjereni prema gore, kao i zvučnike TV uređaja, pružajući novi nivo akustične uronjenosti kako biste mogli doživjeti sa

Grafika zvučnog vala iz TV zvučnika i zvučne trake pokazuje da Q Symphony omogućava zvuk da se istovremeno čuje iz TV zvučnika i zvučne trake. Grafika zvučnog vala iz TV zvučnika i zvučne trake pokazuje da Q Symphony omogućava zvuk da se istovremeno čuje iz TV zvučnika i zvučne trake.
*Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung TV uređajima. *Funkcije mogu varirati ovisno od modela TV uređaja. *Za funkciju je potrebna žičana veza sa TV uređajem, nije moguća bežična konekcija. *Q-Simfonija je kompatibilna sa Samsung TV uređajima iz 2021. godine (AU7000 ↑ TV i novijim).
Sound wave graphics from only soundbar demonstrate conventional sound experience. Sound wave graphics from only soundbar demonstrate conventional sound experience.
*Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung TV uređajima. *Funkcije mogu varirati ovisno od modela TV uređaja. *Za funkciju je potrebna žičana veza sa TV uređajem, nije moguća bežična konekcija. *Q-Simfonija je kompatibilna sa Samsung TV uređajima iz 2021. godine (AU7000 ↑ TV i novijim).
Dva TV ekrana uspoređuju audio tehnologiju Q-Symphony. Na lijevoj strani, Q-Symphony zvuk je ISKLJUČEN i zvuk dolazi samo sa zvučne trake. Na desnoj strani, Q-Symphony je UKLJUČEN, a osim sa zvučne trake, zvuk se reprodukuje i iz gornja dva ugla QLED televizora. Dva TV ekrana uspoređuju audio tehnologiju Q-Symphony. Na lijevoj strani, Q-Symphony zvuk je ISKLJUČEN i zvuk dolazi samo sa zvučne trake. Na desnoj strani, Q-Symphony je UKLJUČEN, a osim sa zvučne trake, zvuk se reprodukuje i iz gornja dva ugla QLED televizora.

Jednostavno dodirnite i uživajte

Zvuk na dodir

Za trenutke u kojima želite da uživate u muzici na višem nivou. Kada slušate Vaše omiljene pjesme na telefonu, jednostavno dodirnite istu na Vašem soundbaru. Soundbar vibrira kada prepozna uređaj i jednostavno Vas povezuje i pušta pjesmu koju ste slušali — ali ovaj put uz nevjerovatan zvuk soundbara.

Jednostavno dodirnite i uživajte Jednostavno dodirnite i uživajte

*Kompatibilno samo sa mobilnim uređajima koji imaju Wi-Fi i Bluetooth konekciju.

Čujte jasnije. Igrajte bolje.

Profesionalni režim igranja igrica

Opremite se za moćan, uranjajući doživljaj igranja igrica uz subwoofere koji poboljšavaju scenu i up-firing zvučnike koji šire nevjerovatan surround zvuk. Kada je spojen na Vaš Samsung TV uređaj, soundbar se automatski prebacuje na Režim igranja igrica pa se tako možete fokusirati na igru umjesto na podešavanja.

*Važi samo za kompatibilne TV uređaje i konzole za igrice. (Xbox one, PS4, Nintendo Switch)* Konzole za igrice se prodaju odvojeno. *Kompatibilnost uređaja može varirati.

Cijeli svijet zvuka uz samo jedan daljinski upravljač

One Remote daljinski upravljač

Ne treba Vam nekoliko daljinskih upravljača. Sa Samsung daljinskim upravljačem za TV uređaj kontrolišite glavne funkcije soundbara kao što su paljenje, podešavanja jačine zvuka, pa čak i zvučne efekte - direktno sa Vašeg TV uređaja.

*Funkcije i dizajn daljinskog upravljača mogu varirati ovisno o TV modelu i regionu. *Kompatibilan je sa odabranim Samsung TV uređajima. Provjerite specifikacije Samsung TV uređaja.

Zvuk optimiziran za svaku scenu

Prilagodljiv zvuk

Samsung soundbar zvučnik analizira zvučni signal i automatski isporučuje zvuk koji je prilagođen svakoj pojedinačnoj sceni. Prilagodljiv zvuk Vam omogućava da čujete jasne tonove čak i kada je zvuk stišan, tako se i veoma tihi dijalozi mogu razgovijetno čuti.

Zvuk optimiziran za svaku scenu Zvuk optimiziran za svaku scenu

Više zvuka bez ijedne žice

Kompatibilan sa bežičnim surround zvukom

Bežični komplet Wireless Surround Kit* omogućava Vašem suroundbaru da postane pravi surround sistem bez zbrke sa kablovima**. Uz Vaš soundbar sa ovim kompletom možete kreirati sistem kanala za pravo iskustvo surround zvuka.

*Samsung Wireless Rear Speaker Kit, komplet bežičnih zadnjih zvučnika, se prodaje odvojeno. (SWA-9000S)** Za bežični modul potreban je napojni kabal, kao i kablovi za povezivanje zadnjih zvučnika.

Osjetite dubinu zvuka koji se kreće

Samsung Acoustic Beam

Neka Vaš zvuk ne miruje. Samsung Acoustic Beam tehnologija miješa i isporučuje zvuk pa se tako čini da on dolazi upravo sa mjesta na kojem se radnja dešava na ekranu. Savršen za filmove i igranje igrica, to je pravi 3.1.2-kanalni zvuk koji Vas istinski pokreće.

Specifikacije

 • Broj kanala 3.1.2
 • Vrsta dubokotonca (aktivni / pasivni / bežični, ugrađeni) Bežični
 • Bruto dimenzije (Š×V×D): jedno pakiranje 1036.0 x 460.0 x 252.0 mm
 • Bruto težina (jedan paket) 12.0 kg
 • Snaga 0.5W
 • Potrošnja snage prilikom rada (glavna) 42W

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, Estonski, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, POLJSKI, Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.