Zabava

Iza scene uz The Vamps

Pogledajte kako je bilo na snimanju spota za pjesmu ‘Would You’ uz Galaxy muzički četvrtak.

Poželite dobrodošlicu najnovijim gostima Galaxy muzičkog četvrtka… britanskoj pop-rok senzaciji The Vamps. Nakon osnivanja 2012. godine i uz više od 900 miliona pregleda na usluzi YouTube, The Vamps su prva grupa koja je nastupala u londonskoj O2 areni pet puta zaredom kao glavni izvođač. U 2018. grupa je dospjela na 25. mjesto na svjetskim listama izvođača, a njihov album ‘Cherry Blossom’ iz 2020. godine debitovao je na 1. mjestu na listama u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Na setu za #SamsungMGT imali smo priliku da odemo iza scene i provedemo sjajno vrijeme s bendom na snimanju njihovog najnovijeg spota za pjesmu ‘Would You’. Momci su rado pokazivali izvanredni Galaxy Z Flip 5G – koji se čak pojavljuje i u samom spotu.

Najnoviji željno iščekivani singl grupe pod nazivom ‘Would You’ objavljen je ranije ovog mjeseca. Za dorađenu, opuštenu elektropop numeru snimljen je podjednako kul video spot. U spotu se prati priča jednog para kroz niz životnih izazova, dok gledamo kako svaka najmanja odluka koju donesu ima veliki uticaj na njihove živote.

Video spot je uglavnom sniman u istočnom Londonu i krasno je urađen uz primjenu kinematskih efekata. Na početku spota Bred rasklopi Galaxy Z Flip 5G i pokreće se priča nalik na san u kojoj se ovaj jedinstveni pametni telefon pojavljuje kroz cijelu burnu ljubavnu vezu.

Pogledajte šta smo zatekli iza scene i saznajte šta momci rade kad kamere prestanu snimati…

Ne dobije se svakog dana prilika za druženje na snimanju s jednim od trenutno najvećih boj bendova. Između snimanja selfija koristeći Galaxy Z Flip 5G saznali smo šta je sve potrebno da bi se napravio sjajan muzički videospot. Ekskluzivni prikaz cijelog procesa iz ugla režisera - od početka do kraja.

Иза сцене уз The Vamps, само у Galaxy музичком четвртку Иза сцене уз The Vamps, само у Galaxy музичком четвртку

Želite više? Pregledajte cijeli muzički videospot ovdje.

Pogledajte još sadržaja iz Galaxy muzičkog četvrtka

Pratite naše kanale na društvenim mrežama i gledajte najzanimljive sedmične objave i iznenađenja.
Otkrijte više o omiljenim izvođačima i upoznajte nove talente i talente u nastajanju.
Samo potražite #SamsungMGT.

Pročitajte sljedeće priče