Brend

Dobrodošli u Galaxy muzički četvrtak

Predstavljamo Vaš novi muzički ritual.

Samsung i Universal Music Group (UMG) udružili su snage kako bi ispunili naše živote svježim novim muzičkim sadržajima. Prkoseći normi da poljuljamo naše nove muzičke rituale. Ovdje ste to prvo čuli.

Za budi-tamo-prvi trenutke uz najuzbudljivije izvođače na planeti. Veće povezivanje unutar zajednice koja voli muziku i nagrađivanje fanova ekskluzivnim muzičkim sadržajem, prije ikoga.

Galaxy muzički četvrtak pruža nam moć otkrivanja, istraživanja i uživanja u novoj muzici kao nikada dosad.

Više od muzike koju volite.

Galaxy muzički četvrtak je odredište za obožavatelje na kojem je moguće približiti se umjetnicima koje volimo i otkriti nove umjetnike koje ćemo tek zavoljeti. Pridružite nam se u novoj muzičkoj kulturi kako biste potaknuli kreativnost i originalnost koja stoji iza najnovijih pjesama.

Svake sedmice Galaxy muzički četvrtak donosi nam potpuno nove muzičke sadržaje najpopularnijih umjetnika: od međunarodnih ikona do zvijezda u usponu iz cijele Europe. Sa sadržajem iza kulisa, zanimljivim intervjuima i nikad viđenim izvedbama. Proslava najboljih novih muzičkih izdanja.

Vaš novi muzički ritual.

S prvim pristupom novim muzičkim sadržajima, svakog četvrtka na Samsungu i društvenim platformama izvođača. Upisujete novi datum u Vaš muzički dnevnik za uvid u najoriginalnije i najinovativnije umjetnike u svijetu. Približite se muzici koju volite. Lajkajte, podijelite i uključite se u često postavljana pitanja i odgovore, ekskluzivne trenutke iza kulisa, digitalne naljepnice, filtere i još mnogo toga.

Usmjerite oči i uši na Samsung kanale za sedmične trenutke iznenađenja. Kako biste podržali svoje omiljene izvođače i upoznali se s novom muzičkom kulturom pretražite #SamsungMGT.

Pročitajte sljedeće priče