Brend

Šta sklopiti uz
Samsung Galaxy i Depop

Tu smo da vam pomognemo da pokrenete svoje strasti i sklopite svoj stil u kružnoj ekonomiji.

Ova saradnja je namijenjena svim vlasnicima sporednih poslova koji naporno rade, danju i noću, kako bi radili više onoga što vole. Pomoć svima sa strašću da učine više je u DNK Samsung Galaxy. Ali ovih dana, strastveni projekti i sporedni poslovi koji nas uzbuđuju gurnuti su na marginu i u sate nakon radnog vremena. I u to doba, imati pravi telefon je sastavni dio uspješnog sporednog poslovanja.

Depop čini sljedeća generacija vlasnika sporednih poslova. To je napredna mobilna zajednica sa raznovrsnom bazom korisnika koja se okuplja kako bi kupila, prodala i otkrila jedinstvenu modu, kao i da bi svijet učinila inkluzivnijim i manje rasipnim kroz kružnu ekonomiju. Depop takođe ulaže u svoju zajednicu, poučavajući prodavce kako da unaprijede svoje poslovanje, dajući im platformu za razmjenu onoga što vole i pomažući talentima koji dolaze da dosegnu novi nivo.

Zbog toga se udružujemo s Depopom kako bismo pokrenuli “Šta sklopiti” (What To Flex), posvećeni prostor u aplikaciji za prikazivanje individualnog stila usredotočenog na sezonske i kulturne trenutke. To je nova promovisana kategorija koja daje novi život video zapisima o proizvodima na Depopu uz pomoć Samsung Galaxy.

4

Nova sezona, nova odjeća

Da bismo pomogli onima koji dolaze da pokažu svijetu svoj prepoznatljiv stav prema modi, udružili smo se s vodećim prodavačima Depop-a iz cijelog svijeta, dajući im virtualnu pistu na kojoj mogu podijeliti svjestan izbor stilova za novu sezonu. Uspješni vlasnici sporednih poslova odvest će vas u svoje ormare i pružiti vam sve savjete i trikove koji su im pomogli da dođu tamo gdje su sada.

Čujte od samih prodavaca

Uz 8K video¹ i 108MP², Galaxy S21 Ultra 5G omogućava vam da vidite svaki detalj i izvučete epske fotografije visoke rezolucije iz videozapisa u objavu.
“Mogu prosto da otvorim 8K videozapis i izvučen slike koje mi trebaju u epskoj kvaliteti.”

@myabenway

Način rada Flex na modelu Galaxy Z Flip
omogućava vam da pravite selfije u punoj veličini bez upotrebe ruku.
“Ovo je revolucionarno za moj mali posao. Ne moram moliti prijatelje da me slikaju.”

@angelmoret

Ikona Depop aplikacije. Ikona Depop aplikacije.

Pronađite jedinstvene stilove ili sklopite svoj sopstveni

  • ¹8K Video Snap izrađuje slike do 33MP.
  • ²Maksimalno izrezivanje slike zavisi od rezolucije ekrana i izvorne veličine slike.

Više se potrudite uz Samsung Galaxy

Uzmite funkcije koje vam trebaju da pokrenete svoj sporedni posao.

Pročitajte ove priče sljedeće