Brend

Prava Millie Bobby
Brown sila je na koju
treba računati

Slika Millienog putovanja kroz društvene mreže kao borca za društvenu pravdu.

Bacite pogled na njezin Instagram i vidjet ćete mnoga različita lica Millie Bobby Brown. Premda je poznata po divljoj psihokinetičkoj snazi u Netflixovoj popularnoj seriji, „Stranger Things”, fotografije Brown pokazuju da ima i pozitivnu silu u sebi na koju treba računati izvan televizije. Pogledajte kako koristi svoj glas da bi se bez straha izrazila na društvenim mrežama, u pravom duhu #TeamGalaxy.

Hashtag aktivizam

Usprkos svojoj mladosti, Brown se ne libi iskoristiti svoj glas kada je važno, konkretnije putem objava u sklopu kampanja koje služe za njoj drage ciljeve. Kao najmlađa Veleposlanica dobre volje za UNICEF, Brown ima odgovornost biti uzor. „Znam da imam glas i želim ga pametno iskoristiti”, kaže Brown. „Kada mi je naporno, sjetim se koliko mladih nema istu priliku kao ja da podijele svoj glas. Tako je moguće sagledati širu sliku.”

„Znam da imam glas i želim ga pametno iskoristiti”.

Život kao #nofilter

Bez obzira snima li iskrene poruke za svoje fanove ili se glupira na karaokama s prijateljima na telefonu, Brownini videozapisi prikazuju njezin život bez filtera s kojim se moguće poistovjetiti. „Društvene mreže mogu biti sjajna platforma za izražavanje i mislim da pojedini filteri to ponekad uljepšavaju. Unatoč tome volim svoje nefiltrirane i prave osobine jer mislim da je važno voljeti sebe.”

Izgled za Instagram

Brown smatra da šminka omogućuje stopostotno izražavanje same sebe i to pokazuje putem vodiča za šminkanje uživo na Instagramu za šminku koju možete postići kod kuće. Premda se svakodnevno minimalno šminka, voli eksperimentirati s novim izgledima. „Mi mladi prolazimo kroz fazu kada šminku koristimo da bismo nešto prekrili i uklopili se, ali kada naučiš izražavati se šminkom, počneš eksperimentirati sa svojim identitetom da bi izrazila različite strane svoje ličnosti na zabavan način”, objašnjava Brown. „Jedan dan želiš nositi moćan izgled ili izgledati svježe i neutralno, a drugi možda poželiš izgledati glamurozno ili kao iz ‘80-ih.”

Njezino gorivo za pozitivu

Pod budnim okom javnosti ima svoje izazove, npr. hejtere koji je prozivaju kad god objavi kontroverzna mišljenja, odabir odjeće ili prijateljstva. Što Brown misli? Iskoristi negativu kao gorivo za pozitivu: „Naišla sam na puno zlostavljanja i preispitivanja na internetu. Ako ništa drugo, to me nadahnjuje da svoju platformu koristim za širenje još više ljubavi i pozitive. Moji fanovi znaju da sam čovjek kao i oni. Dobijem prištiće, učinim pogrešku, znam biti blesava ili umorna ili se jednostavno naljutim. Sve su te stvari u redu. Ako volite sebe onakve kakvi jeste, imate ljubav za druge i to je ono najvažnije.”

„Ako volite sebe onakve kakvi jeste, imate ljubav za druge i to je ono najvažnije.”

Millie Bobby Brown pokazuje kako koristi Galaxy A80 za streaming uživo za svoje obožavatelje i stvaranje novih prilika u karijeri i kao influencerica Millie Bobby Brown pokazuje kako koristi Galaxy A80 za streaming uživo za svoje obožavatelje i stvaranje novih prilika u karijeri i kao influencerica

Milliein komplet za početnike

Kroz životne pustolovine i predstavljanja na crvenom tepihu, kamere s više objektiva na Galaxy uređajima omogućuju Millie da snimi fotografije kojima se obraća svojim fanovima.

Studijski promotivni portret Millie Bobby Brown kako se smiješi nagnute glave, rukom preko ruke, ispred ružičaste pozadine Studijski promotivni portret Millie Bobby Brown kako se smiješi nagnute glave, rukom preko ruke, ispred ružičaste pozadine

PREDSTAVLJAMO

Millie Bobby Brown

Glumica i aktivistica iz Engleske.

Pročitajte ove priče