Brend

Kako Bespoke pristaje svakom životnom stilu

Dizajnirano za vas, osmislili vi.

Život se svodi na promjene, od velikih drastičnih promjena poput preseljenja do manjeg tipa poput kupovine novog uređaja. Uz Bespoke naši frižideri se sada mogu mijenjati zajedno sa našim kupcima kako bi odgovarali svakom smjeru u kojem nas život vodi.

Kroz prilagođavanje, modularnost i performanse, Bespoke frižider‭ u vašoj kuhinji radi upravo ono što želite, kada to želite. Ukratko, Bespoke je dizajniran za vas, a osmislili ste ga vi.

Prilagođavanje
koje vas izražava

Svi volimo raznolikost, a Bespoke paleta boja odgovara svakom ukusu.

Koju god boju volite, možete izabrati dizajn koji ne samo da pristaje vašoj kuhinji, već i vama. Ako se predomislite? Nikakav problem – jednostavno kasnije promijenite boju ploče bez kupovine novog frižidera!

Ali zašto se držati jedne palete? Mogućnost dodavanja više ploča u vaš frižider znači da možete miješati i slagati.

Modularnost koja raste
sa vama

Svima nam se već dogodilo. Ponekad se vaše okolnosti promijene i morate se nečega odreći. Selidba je najbolji primjer toga. Svim roditeljima je poznato koliko frižider može biti prepunjen sa prinovom u porodici.
Bespoke uklanja ovu brigu, a dodatni moduli mogu pružiti sav prostor koji će vam ikada zatrebati, bez obzira u kojoj fazi života se nalazili.

Funkcionisanje
koje odgovara vama

Jeste li ikada stavili nešto u frižider i poželjeli da imate više prostora? Zato možete prilagoditi unutrašnjost, kao i vanjštinu vašeg Bespoke frižidera, koji je dizajniran da bude fleksibilan izvana i iznutra.

Dizajn za vas, a osmislili vi
Otkrijte načine na koje se Bespoke može uklopiti u vaš stil života.

Treba vam dodatni prostor u frižideru za zabavu ovog vikenda? Bespoke vam omogućava da pritiskom na dugme pretvorite prostor zamrzivača u frižider, što znači da možete koristiti prostor po vašoj želji.

Bez obzira na vaš ukus, Bespoke se može savršeno uklopiti u vaš dom.

Želite li vidjeti kako jedinstveni Bespoke dizajni mogu biti?

Ovog ljeta smo održali takmičenje na prostoru Evrope kako bismo vidjeli kako će potrošači uklopiti svoje originalne Bespoke dizajne u svoju kuhinju.

Dobili smo više od 1.500 prijava, a glasalo je preko 30.000 ljudi.
Ove unose je zatim ocjenjivao naš stručni žiri iz branše.

Evo nekih od prijava koje smo dobili:

4

Jeste li spremni kreirati svoj Bespoke?

Pogledajte cijeli Bespoke asortiman da biste otkrili,
odabrali i personalizovali jedan za svoj dom.

Pročitajte zatim ove priče