Brend

Zakoračite u svijet Else Hosk

Pridružili smo se poznatoj i na internetu omiljenoj manekenki u šetnji po sunčanom Los Anđelesu sa novim uređajem iz Galaxy Z Serije

Šta se desi kada jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu ponese jedan od najatraktivnijih telefona na svijetu? Mi smo otkrili, tokom Samsung događaja „Rasklopi svoj svijet”. Snimajući u veličanstvenom Los Anđelesu, u Kaliforniji, pratili smo manekenku, poznato lice i mamu, Elsu Hosk dok je sa sobom nosila novi Galaxy Z Flip3 5G telefon obilazeći omiljena mjesta — i fotografiše, kupuje i pješači — dok istražuje jedinstven doživljaj koji nudi najnovija generacija Galaxy sklopivih uređaja.

1

Mirno mjesto van grada

Elsa je svoj dan započela šetnjom po divnoj Deskanso botaničkoj bašti koja zauzima 150 hektara u La Kanada Flintridž okrugu. Okružena hiljadama vrsta cvijeća i drveća ispred holivudskih brda kao potpuno prirodne kulise, manekenka se otvorila pričajući o velikoj važnosti koju pridaje svom mentalnom zdravlju, posebno zbog pritiska koji osjeća zbog izloženosti velikom broju pratilaca na društvenim mrežama. Zato Elsa svoj dan često započinje meditirajući u prirodi, a u Samsung Health aplikaciji na svom Galaxy Z Flip3 telefonu na jednostavan način svoju meditaciju može da prilagodi užurbanom stilu života.

2

Posjeta lokalnoj pijaci

Glavni dio: Ovdje, dok je kupovala namirnice za večeru na pijaci u Pasadeni, Elsa je prisutnima otkrila djelić iz svog porodičnog života sa dečkom Tomom. Ovaj par je naklonjen malim proizvođačima, jer kupovinom kod njih dobijaju svježe, lokalne i organske proizvode, pa je ova mala pijaca idealno mjesto na kome mogu pronaći sve što traže. Hosk je u jednom potezu popričala sa Tomom, slikala živopisnu pijacu i kupila sastojke za svoje omiljeno ljetnje jelo od svježeg povrća, sve to zahvaljujući multitasking mogućnostima na Galaxy Z Flip3 5G telefonu.

3

Brzo fotografisanje u njenom omiljenom kafiću

Pratili smo Elsu i do njenog omiljenog kafića: Jedini kafić u Pasadeni koji vodi računa o biljkama i ekologiji – Coffee and Plants, nudi ne samo obrok pripremljen uz poštovanje održivog lanca snabdijevanja, već i interijer koji je zanimljiv za društvene medije. Tokom boravka u kafiću, Elsa i njen bliski prijatelj su iskorištavajući divnu estetiku menija ovog restorana isprobali mogućnosti nove kamere Galaxy Z Fold3 telefona. Fold3 je prvi Samsung sklopivi telefon kompatibilan sa S Pen olovkom, što znači da je slikanje moguće bez korištenja ruku i bez uključivanja tajmera - što je jedno od Elsinih omiljenih prednosti. Manekenka je otkrila da koristi i efekte kakvi su Studijska rasvjeta i Režim za hranu, kako bi se sadržaj na fidu maksimalno izdvajao.

4

Pješačenje po Holivudskim brdima

Na kraju je Elsa, kao strastvena planinarka, izdvojila vrijeme da nas povede u šetnju svojom omiljenom stazom kroz Bičvud kanjon, koja zavija kroz brdoviti teren LA-ja i nagore pored Holivud znaka. Iako u SAD živi već nekoliko godina, Elsa nam je otkrila da je kao Evropljanku još uvijek oduševljava činjenica da Holivud znak može tako često da vidi. Osim običnog razgledanja, Bičvud kanjon pruža Elsi i mogućnost da sluša svoju omiljenu muziku na Galaxy Buds2 slušalicama i isproba funkcije za praćenje zdravlja na Galaxy Watch4 satu, koje korisniku omogućavaju da vodi računa o svom tijelu i održava se u vrhunskoj formi.

Jeste li spremni za provod kao Elsin?

Izaberite jedan iz nove Galaxy Z Serije pametnih telefona i otkrijte kako da rasklopite svoj svijet.

Pročitajte zatim ove priče