Brend

Neka vas inspirišu život i priče
žena u kompaniji Samsung

Da proslavimo Međunarodni dan žena, okupili smo inspirišuće žene iz kompanije Samsung i izvan nje da podijele ohrabrujuće priče.

Zaposlenice iz različitih pozadina dijele svoja razmišljanja o
tome šta ih inspiriše, motiviše i osnažuje da budu najbolje što je moguće.

Njihova svjedočenja su protumačile talentovane ilustratorice koje su iskoristile njihove priče da kreiraju tri dinamična umjetnička djela koja skreću pažnju na osnaživanje žena i njihova postignuća.

U intervjuu su govorile o svojim jedinstvenim iskustvima, strastima i ličnim uspjesima koji ih motivišu svaki dan. Iako imaju različita iskustva, složile su se da dobra ideja može doći od bilo čega ili od bilo koga, bez obzira na nivo njihovih vještina, spol ili pozadinu.

Pridružite nam se u slavljenju svih žena koje se trude da budu svoje gdje god se nalazile i upoznajte umjetnički talent koji ih je oživio.

“Ne morate biti predsjednica da imate snažan ženski glas”.

4

Inspiracija Maria-Ines Gule

“Inspiriraju me priče o kolektivnom otporu, međusobnom poštovanju i duhu ženske solidarnosti”.

Marija predstavlja arhetipsku ženu koja drži manje ženske figurice koje se zajedno penju na planinu i pomažu jedna drugoj na tom putu i podižu svoju zastavu, čime se odražavaju snažni ženski glasovi i nezaustavljiv potencijal za liderstvo.

“Ponosna sam što su inženjerke došle kod mene po podršku”.

4

Inspiracija Bárbare Malagoli

“To što sam dio ovog projekta predstavlja slavljenje jedinstvenog saveza između svih žena svijeta. Nadam se da žene vide moj rad i osjećaju da sve hodam zajedno, ruku pod ruku, prema budućnosti”.

Bárbarina ilustracija prikazuje uticajnu sliku kroz uzorke i ponavljanje, uz privlačnu kompoziciju koja naglašava važnost savezništva uz pozitivnost i veselje.

“Kada se usmjerite na svoju strast, možete se suočiti i prevazići svaki izazov”.

4

Inspiracija Ruby Taylor

“Nevjerovatno je inspirišuće učiti o strastvenim ženama,
a njihova energija i motivacija zaista odjekuju”.

Ruby je željela prikazati uspješne žene u različitim oblastima u kojima strastveno rade u cilju osnaživanja žena širom svijeta da prate svoje snove.

Preuzmi sva umjetnička djela

  • Umjetničko djelo Marije-Ines Gul 1.2MB Download
  • Umjetničko djelo Bárbare Malagoli 0.7MB Download
  • Umjetničko djelo Ruby Taylor 1.2MB Download

Pročitajte ove priče