Brend

Samsung: Pariško izdanje

Visoka moda spaja se s visokom tehnologijom

Zaljubljujete se u najnoviju sezonu originalne Netflixove serije „Emily u Parizu“? I mi isto. Od vrckavih kratkih šala i velikih pariških slavnih ličnosti do krasnih odora iz svijeta visoke mode, serija ljubiteljima širom svijeta omogućava da zavire u svijet francuske visoke mode očima iskrene, iako pomalo naivne, Amerikanke.

U ovoj sezoni nas čekaju još više fantastičan izgled i lokacije, a da ne spominjemo najupečatljiviju tehnologiju i dodatke kompanije Samsung posvećene modi. Bilo da ste zapazili nešto što vam se svidjelo i došli ste razgledati ili samo tražite nešto iz serije „Emily u Parizu“ da ponesete sa sobom kući, imamo ono što tražite.

Otkrijte izgled

Snimajte kao Sylvie

U svakome od nas čuči zavodljiva direktorica iz pariškog svijeta mode, a Galaxy Z Flip3 je savršen način da se ona pokaže. Z Flip3 je dizajniran za snimanje sjajnih selfija bez upotrebe ruku i napravljen tako da može savladati svaki zadatak koji Sylvie ima u svom zgusnutom rasporedu te predstavlja ultimativni uređaj za ostavljanje nezaboravnog utiska.

Zadržite svježinu uz Bespoke Cube

Pariz je s pravom poznat po vrhunskoj kozmetici i vinima i zato uopće nije iznenađenje što se novi Bespoke Cube također pojavljuje u novoj sezoni. Uz diskretni, a opet sofisticirani dizajn osmišljen tako da se održavaju precizne temperature, Cube je savršen za pohranjivanje svih artikala, od finih vina i grickalica za bar do osjetljive kozmetike.

Ne propustite drugu sezonu!

Ako već niste odgledali sve epizode druge sezone serije „Emily u Parizu“, šta čekate? Pogledajte sada na Netflix.com. A ako pogledate 3 epizode i odlučite da trebate usavršiti snimanje da bude kao kod Sylvie, znate gdje nas možete pronaći.

Pročitajte ove priče sljedeće