Zabava

Serije koje ne smijete propustiti
gledajte na Netflix
mobilnoj aplikaciji

Ponesite ove zarazne serije i filmove sa sobom i uživajte u maratonskom gledanju.

Službeno je: bez obzira ko ste i odakle ste, pristup omiljenim serijama je obavezan. Zahvaljujući boljim ekranima i prostoru za pohranu većem od prenosnog računara, neke je serije ugodnije gledati na telefonu. Stoga pogledajte neke od naših najboljih prijedloga za gledanje na vašem pametnom telefonu.

Uživajte u trenutku u prirodi uz Our Planet

Shvaćamo, obično ne gledate serije o prirodi jednu za drugom, posebno na svom telefonu, ali možda biste trebali. Međutim, savjetujemo da u svoj uobičajeni program dodate prijeko potrebnu avanturu u prirodi s tvorcima iznenađujuće zarazne serije Planet Zemlja. Uživajte u pripovijedanju g. Davida Attenborougha i prizorima okruženja koja dosad nisu bila snimljena, od ledenih pokrova, dubokih okeana, pustinja, šuma te rijetkih i divnih životinja koje ta mjesta nazivaju domom. Uđite u „om” našeg planeta kada vidite i čujete kristalno jasan detalj spektakularne ljepote prirode u full HD i HDR formatima.

Više ekrana, manje okvira
Infinity-O ekran s HDR10+ certifikatom na uređaju Galaxy S20 omogućuje vam uživanje na većem ekranu uz uzbudljivije iskustvo gledanja.

Uđite u drugu dimenziju uz Stranger Things

Ako vam je dosta monotonije ili volite neizvjesne trilere, svidjet će vam se serija Stranger Things – ljubavna oda klasicima osamdesetih koja je očarala generaciju i koja je ispunjena preobratima. Ovisno o vašem televizoru, mračniji prizori u ovoj mračnoj seriji mogu otežati gledanje radnje. Međutim, s pametnim telefonima koji omogućuju AMOLED videozapis, vaš bi telefon mogao biti bolji način da vidite sve mutne prizore u paralelnom svemiru „Upside Down”. Jezivo!

Pogledajte savjete ambasadora ukusa na Queer Eye

U danima kada se osjećate kao da se vaš svijet ruši, na redu je brzo podizanje raspoloženja. Queer Eye zasigurno će popraviti vaše raspoloženje. Ta serija nagrađena nagradom Emmy® pruža sve osjećaje uz pozitivan pristup makeoverima koji ne samo da poboljšavaju izgled ljudi, već i preoblikuju njihovo viđenje samih sebe.

Razjasnite činjenice uz seriju The Crown

Teška je glava koja gleda The Crown i svu njezinu povijesnu fikciju – ili je to istina? Srećom, postoji lakši način da utvrdite činjenice dok gledate ovu sjajnu seriju. Neki Android pametni telefoni, kao što je Galaxy Note10, omogućuju način Picture-in-Picture tako da možete reproducirati seriju ili film u manjem prozoru dok je u pozadini pokrenuta druga aplikacija. Na taj način možete brzo provjeriti činjenice o tome što se stvarno dogodilo u Buckinghamskoj palači bez pritiskanja tipke za pauzu.

Pridružite se pljački s Triple Frontier-om

Ako ste raspoloženi za uzbuđenje, najnoviji akcijski triler na Netflixu Triple Frontier neće vas razočarati. Prebacit će vas iz običnog dana predviđenog za pranje veša u konvoj bivših operativaca specijalnih snaga koji postanu negativci u kolumbijskoj Amazoni. Bežične slušalice kao što su Galaxy Buds+ slušalice ispunit će vaše uši sa svakim mučnim jaukom i ispaljenim metkom da ćete se osjećate kao da ste usred akcije.

Jeste li spremni prebaciti svoje gledanje na viši nivo?

Poboljšajte doživljaj gledanja kod kuće s kinematografskim ekranima i nenadmašnim zvukom.

Pročitajte ove priče