Zabava

Najbolje mobilne igre za ublažavanje stresa

Zaboravite na svakodnevni stres i zabavite se uz opuštajuće igre

Cjelodnevni boravak kod kuće: ponekad stresna i mučna nužnost, ali trenutna situacija kojoj se moramo prilagoditi. Ali, zašto ne bismo i uživali?

Two Dots

Idealna ako tražite savršenu ravnotežu između opuštanja i izazova.

Izuzetno privlačna igra Two Dots definicija je igre za rješavanje stresa i pokazuje važnost estetike u igrama. Mobilna slagalica s prekrasnim zapletom, jednostavna za igru: povežite točkice iste boje da biste ih uklonili. Kako prelazite na više razine, putujete opuštajućim svjetovima u kojima skupljate nagrade i otključavate nove teme slagalica. Dodatna opaska: umirujući zvukovi posebno su osmišljeni kako bi Vas uvukli u doživljaj (ideja koju je tim preuzeo iz popularnih animiranih filmova). Vidite, već ste na dobitku.

Preuzmite Two Dots u trgovini Google Play Store.

Baterija koja je napravljena da traje
Naše su baterije snažne, iznose maksimalno 5000 mAh (uobičajeno). Također su i inteligentne, prilagođavaju se Vašim mobilnim navikama da biste uštedjeli energiju i duže izdržali na jednom punjenju.

Badland

Idealna ako tražite malo akcijske pustolovine.

Uz zapanjujuću grafiku i ambijentalnu muziku, Badland je jedna od vizuelno možda najbogatijih HD igara za Android koje smo vidjeli. U ovoj akcijsko-pustolovnoj igri za bočno scrollanje, smještenoj u čudesnoj šumi, igrač mora kontrolirati stanovnika šume kroz maštovite zamke i prepreke. Izaziva ovisnost kao Fortnite te ima toliko zapleta i preokreta da Vas drži zaokupljenima satima.

Preuzmite Badland u trgovini Google Play Store.

Monument Valley 2

Idealna ako želite opuštajuću atmosferu i sjajnu priču za pobijediti dosadu.

Ova je igra toliko lijepa da oduzima dah; porast će Vam razina dopamina i smanjiti želja za jutarnjom kafom. Smještena u isti svemir kao i prethodnica, njezin drugi dio priča o majci i djetetu koji putuju kroz labirinte prepune skrivenih prolaza i optičkih iluzija. Osmišljene za aktiviranje centra mozga zaduženog za zadovoljstvo, slike su istovremeno bogate i minimalističke. A uz naglasak na sjajnu estetiku i umirujuće zvukove, vjerojatno ćete biti u takvom stanju blaženstva da nećete ni primijetiti da ste cijeli dan kod kuće.

Preuzmite Monument Valley 2 u trgovini Google Play Store.

Rymdkapsel

Idealna igra kada želite mediativno iskustvo kada ste kod kuće

Jednostavna strateška igra smještena u svemiru, minimalistička priroda igre Rymdkapsel idealna je za opuštanje vašeg uma od užurbanog života. Definitivno igra za opuštanje uma u kojoj igrači preuzimaju svemirsku stanicu i njezine štićenike, planiraju širenje i upravljaju resursima, sve na jednostavnoj i ravnoj plohi. Zanimljivost: dok su radili na igri Rymdkapsel, programeri su htjeli napraviti igru sa svemirskom stanicom koja bi uključivala ono što smatramo ugodnim i manje stresnim u postojećim strateškim igrama. Nama to zvuči kao san snova.

Preuzmite Rymdkapsel u trgovini Google Play Store.

Da li ste spremni opustiti svoj um?

Podignite nivo igre s cjelodnevnom inteligentnom baterijom, izuzetno velikim brzinama igre i bogatim zvukom.

Pročitajte ove priče