Brend

Svijet se ujedinjuje uz Samsung Galaxy

Od Olimpijskih zimskih igara u Naganu 1998, Samsung je podržao Olimpijske igre inovativnom mobilnom tehnologijom kao zvanični Svjestki Olimpijski partner u opremi za bežičnu komunikaciju.

Baš kao što se novi rekordi stvaraju kada se granice pomjeraju, mi neprestano testiramo mogućnosti marketinga Olimpijskih igara vjerujući da vrijedna promjena počinje prelaskom barijera.

Naše inovativne mobilne tehnologije transformisale su način na koji zajednica Olimpijskih igara, sportisti i navijači širom svijeta komuniciraju i razmjenjuju se jedni s drugima.

Samsung će nastaviti da služi kao zvanični Svjestki Olimpijski partner i pruža podršku za bežičnu komunikaciju i računarsku opremu za Olimpijske igre do 2028. godine.

Samsung će pokušati da se upiše u historiju tokom Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022.

Ponosni sponzor svijeta koji se ujedinjuje.

Team Samsung Galaxy

Samsung je proširio Team Samsung Galaxy za Peking 2022, slaveći raznoliku grupu sportista koji izazivaju status quo. Ovi svestrani sportisti donose revoluciju i ruše barijere dok redefinišu kako moderni sportisti izgledaju. Team Samsung Galaxy će uz vašu podršku omogućiti novo iskustvo Olimpijskih igara i promijeniti način na koji navijači doživljavaju Beijing 2022 uz Galaxy.

Olimpijske igre i Samsung

4

Više priča s Olimpijskim igrama

Saznajte više

Pročitajte zatim ove priče