Brend

Darovanje sa Galaxy uređajima

Savršeni božićni poklon za svaku osobu na vašem spisku

Praznično doba nam je zvanično stiglo. Od božićnih džinglova koji se na radiju puštaju 24 sata dnevno do vijenaca, drveća i svjetala što se pojavlјuju po cijelom kvartu, naši nekad tihi domovi najednom se pune prazničnom radošću uz druženja s članovima porodice i prijatelјima iz susjedstva i dalekog svijeta. To je zaista čaroban period u godini, a još više čarobnim ga čine pažlјivo birani pokloni koje jedni drugima dajemo u duhu Božića, posebno kad uspijemo pronaći onaj savršeni poklon za odgovarajuću osobu. Naravno, pronalaženje tog savršenog poklona nije nimalo lak zadatak.

Srećom, uz Crni petak koji samo što nije stigao, savršen je trenutak da se počne s biranjem poklona za ovogodišnji božićni spisak darova. Ustvari, ovdje imamo ponešto baš za svakoga.

Ljubitelј muzike

U 2022. godini nas čeka ogroman broj novih muzičkih izdanja dok najveći svjetski umjetnici nastavlјaju otkrivati na čemu su sve radili u protekle dvije godine. Zašto lјubitelјu muzike u svom životu ne biste darovali poklon uz koji ama baš svaka pjesma zvuči još bolјe kroz savršeno uranjanje u svijet muzike uz Galaxy Buds2. Uz kristalno čist zvuk i aktivno poništavanje buke, slušalice Buds2 vam omogućavaju da utonete u omilјene numere bez obzira na to gdje se nalazite, a zahvalјujući njihovom maksimalno ugodnom dizajnu možete ih nositi po cijeli dan bez umaranja ušiju. A uz maksimalno 5 sati reprodukcije i dodatnih 15 sati kad je kućište sasvim napunjeno, zaista predstavlјaju poklon koji pruža mnogo.1,2

Porodični sportista

Od prazničnih jela iz pećnice do bogate božićne večere, većina nas o prazničnom dobu obično razmišlјa kao o vlastitom švedskom stolu; na kraju krajeva, uvijek se možemo vratiti na staru liniju u novoj godini. Ipak, uprkos iskušenju da se malo opustimo, svi znamo onu jednu osobu koja nikad ne pravi pauzu, koja trči svakog jutra, po kiši, mrazu i snijegu i koja nekako uspijeva ugurati odlazak u teretanu između Božića i novogodišnje noći dok se mi ostali oporavlјamo. No, šta možete kupiti nekome ko najviše voli provjeravati vlastiti puls na kraju napornog vježbanja? Uz Galaxy Watch4, pored pulsa moguće je provjeravati još cijeli niz parametara. Zahvalјujući našem najbržem čipu i Samsung BioActive senzoru može se provjeravati procent tjelesne masnoće, stanje skeletnih mišića, količina vode u tijelu itd. kako bi se ostalo na pravom putu i snovi o fitnesu pretočili u stvarnost.3,4,5,6,7,8,9,10,11

Svečana lјubitelјica mode

Pokušavate odabrati nešto šik za mlađeg brata posvećenog modi? Ili nešto otmjeno za maminu poslovnu odjeću? Ili tražite da kupite poklon za sebe? Znate već, neku sitnicu u znak zahvalnosti za sav trud koji ste uložili ove godine. Za koga god da kupujete, ne možete pogriješiti uz neprevaziđeni dizajn modela Galaxy Z Flip 5G. Z Flip je preklopni pametni telefon za kojim se svi okreću i predstavlјa sjajnu mješavinu praktičnosti i lјepote, a u novom izdanju Bespoke možete ga prilagoditi tako da odgovara vašem jedinstvenom stilu uz odabir boja za svaki ukus, od jarkih i odvažnih nijansi do prefinjenih i bezvremenskih tonova.

Božićni filmski kritičar

Obično o kućnom kinu razmišlјamo kao napravi koja zahtijeva mnogo kablova i spojeva, ali uz današnju najsavremeniju tehniku za kućnu zabavu nikad vam nije bilo lakše da lјubitelјu filmova u porodici priredite istinsko kinematografsko iskustvo s kauča u dnevnoj sobi. Treba imati na umu da nije najvažniji samo ekran. Istinsko uranjanje u svijet zabave ovisi o kvalitetu zvuka koliko i o vizuelnom prikazu i zato nema razloga da lјubitelјu filma u porodici ne darujete soundbar zvučnik kako bi doživlјaj gledanja podigao na sasvim novi nivo. Uz objedinjeni soundbar zvučnik S60 uživat će u sjajnoj jačini zvuka i dubini u jednom podesnom paketu kako bi mogao odmah preći na gledanje božićnih filmova bez postavlјanja eksternih zvučnika i žica.

Ambiciozni umjetnik

Pronalaženje odgovarajućeg poklona za umjetnika u porodici može biti zahtjevno, posebno ako i sami niste baš umjetnički tip. Ali, šta ako možete pokloniti beskonačno platno koje nikad ne troši papir? Kako bi bilo da se može koristiti svaka boja koja postoji i svaki kist koji možete poželјeti? Šta kažete na olovku koja može crtati, pisati, bojiti i sjenčiti, pa čak i izbrisati sve bez obaveze da se ikad zamijeni? Uz Galaxy Tab S7 FE možete umjetniku u svom životu obezbijediti beskrajni izvor materijala i inspiracije kako bi svoju vještinu podigao na viši nivo. Zahvalјujući izvanrednom AMOLED ekranu i našoj olovci S Pen koja korisniku omogućava izuzetno iskustvo korištenja, Tab S7 FE pruža osjećaj kao da imate beskrajni umjetnički studio koji stane u torbicu za knjige (ili čarapu za poklone).

1 Slušalice i kućište omogućavaju trajanje baterije od maksimalno 20 sati kad su kućište i slušalice napunjene na 100%. Zasnovano na internom testiranju. Trajanje reprodukcije zvuka je testirano uparivanjem predproizvodne verzije Galaxy Buds2 s nedavno predstavlјenim pametnim telefonom Galaxy uz zadane postavke i uklјučen ANC (aktivno poništavanje buke). Stvarno trajanje baterije može varirati i ovisi o uslovima korištenja, postavkama, broju prethodnih punjenja, jačini Bluetooth signala i drugim faktorima.
2 Vrijeme reprodukcije može se razlikovati ovisno o postavkama.
3 NEMOJTE mjeriti sastav tijela ukoliko imate ugrađen pejsmejker ili druge implantirane medicinske uređaje.
4 NEMOJTE mjeriti sastav tijela ako ste trudni.
5 Moguće je da rezultati mjerenja neće biti tačni ako imate manje od 20 godina.
6 Predviđeno samo za opće svrhe tjelesne dobrobiti i fitnesa. Nije predviđeno za upotrebu za otkrivanje, dijagnosticiranje, liječenje bilo kakvog zdravstvenog problema ili bolesti. Mjerenja služe samo za vašu ličnu uputu. Za savjet se obratite zdravstvenom stručnjaku.
7 Dostupnost funcije BIA (bioelektrična impedancija) može se razlikovati ovisno o zemlјi ili regiji.
8 Sve funkcije i korisnički interfejs podliježu promjenama.
9 Kompatibilno sa sistemom Android 6.0 ili novijim verzijama, 1,5 GB RAM memorije i više.
10A ktiviranje uređaja je dostupno nakon povezivanja s pametnim telefonom koji podržava Google Mobile Services(GMS). Obratite se proizvođaču uređaja kako biste saznali podržava li vaš pametni telefon Google Mobile Services (GMS).
11 Kompatibilni pametni telefoni i dostupne funkcije se mogu razlikovati ovisno o regiji, operateru i uređaju.

Dajte poklon iz svijeta Galaxy

Pronađite savršeni poklon, mali ili veliki, za svoje najmilije i učinite ovaj Božić nezaboravnim za njih.

Pročitajte ove priče sljedeće