Dobro je znati da vas kupovinom Samsung bijele tehnike očekuje i pet godina bezbrižnosti. Vjerujemo u naš kvalitet i zato vam dajemo 2+3 godine garancije na određene modele Samsung frižidera, mašina za pranje veša, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisivača kupljenih u razdoblju od 1.3. do 30.6.2021, te mašina za sušenje veša i kombiniranih mašina za pranje i sušenje veša kupljenih u periodu od 1.4. do 31.5.2021.

Samsung frižidere odlikuje mnoštvo inovacija koje su stvorene kako bi vam olakšale život. Uz revolucionarni Triple Cooling sistem hlađenja i nezavisnu kontrolu temperature neće doći do miješanja mirisa različite hrane u frižideru. Takođe, uz No Frost tehnologiju, koja omogućava višestruki protok zraka i istovremeno hlađenje svakog odjeljka u svakoj pregradi, vaše namirnice će duže zadržavati svježinu, bez gomilanja leda. Uz sve to, Samsung frižideri odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći vašu kuhinju mjestom u kojem ćete rado provoditi vrijeme i potpuno uživati.

Tokom kuhanja čeka vas nova vrsta uživanja uz indukcijske ploče s Virtual Flame tehnologijom!
Jedinstvena Virtual Flame™ tehnologija omogućava vam intuitivnu vizualnu kontrolu, prikazujući uz pomoć boje i osvjetljenja virtualnog LED plamena precizan nivo topline svake zone kuhanja. Uz Flex Zone Plus dobijate fleksibilnost kuhanja više jela zajedno! A ako vam tokom pripreme specijaliteta nedostaje još jedna pećnica, ne brinite, jer tu je Dual Cook Flex tehnologija! Pećnica s fleksibilnim vratima omogućava vam pripremu dva jela na dvije temperature, uz mogućnost pristupa samo gornjoj polovini, bez prekidanja pečenja u donjem dijelu pećnice.

Kupovinom Samsung QuickDriveTM mašine za pranje rublja, bićete u prilici prepoloviti vrijeme pranja i udvostručiti vrijeme za sebe! Uz uštedu vremena (i do 50%), manja je i potrošnja energije (do 20%), bez ugrožavanja učinkovitosti pranja*. Takođe, QuickDriveTM mašina za pranje veša ima Q-DrumTM glavni bubanj i stražnju ploču koji se okreću nezavisno, što omogućuje dinamičnije okretanje odjeće. Rezultat je brzo, snažno i nježno pranje.

Na promociji su i određeni Samsung usisivači, poznati po naprednoj tehnologiji, snažnom usisavanju i vrlo jednostavnom korištenju. Preporučujemo vam najmodernije Samsung JetTM usisivače s elegantnim, tankim dizajnom, koji štede prostor i vrijeme.

Kompletan popis proizvoda potražite na web stranici samsung5godinagarancija.ba i odaberite one koji vam najviše nedostaju u vašem domu.

Kako biste ostvarili pravo na navedene 3 godine dodatne garancije, uređaj mora biti registriran na web stranici samsung5godinagarancija.ba najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

Promocija 5 godina garancije (2 godine fabričke garancije + 3 godine dodatne garancije) važi za određene frižidere, mašine za pranje rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisivače kupljene od 1.3. do 30.6.2021, te za mašine za sušenje veša i kombinirane mašine za pranje i sušenje veša kupljene u periodu od 1.4. do 31.5.2021.

Promocija 5 godina garancije (2 godine fabričke garancije + 3 godine dodatne garancije) važi od 1.3. do 30.6.2021, a uslove promocije možete pronaći ovdje.

*Testirano na modelu WW8800M u usporedbi s modelom WW8500K. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40°C s pola punjenja, s učinkom pranja unutar ±2 %, na temelju podataka firme Intertek. *Trajanje ciklusa može varirati zavisno od vodosnabdijevanja i težine/vrste rublja.

3+2 godine garancije za vašu bezbrižnost

RS8000 SBS frižider s Twin Cooling Plus™ tehnologijom

RB7000 BMF frižider s Cool Select Plus, Twin Cooling Plus i SpaceMax tehnologijom

WW8500T WW8500T

WW8500T mašina za pranje rublja s QuickDrive tehnologijom, 9kg

DW5500MM DW5500MM

DW5500MM mašina za pranje posuđa s LED ekranom

NV7000N NV7000N

NV7000N ugradbena pećnica s fleksibilnim vratima

NZ6000K SMART ugradbena ploča s Virtual Flame tehnologijom

Jet 90E multi Jet 90E multi

Jet 90E multi usisivač s Jet Cyclone tehnologijom, Turbo četkom i Z-stanicom

Svježije i ukusnije

RS8000 SBS frižider s Twin Cooling Plus™ tehnologijom

Twin Cooling Plus™ tehnologija optimizira temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču uz pomoć nezavisnog hlađenja. Bolje čuva hranu i štiti njen okus sprječavajući miješanje mirisa i pri tome osigurava da hrana dvostruko duže ostane sočnija i svježija. Takođe, Samsung RS8000 frižider nudi više prostora za skladištenje bez povećanja vanjskih dimenzija (100 l više od konvencionalnih modela) zahvaljujući tehnologiji SpaceMax Technology™.

Prepolovite vrijeme pranja

WW8500T Mašina sa prednjim punjenjem sa Eco Bubble™, QuickDrive™ i AI Kontrolom, 8kg

QuickDrive™ mašina za pranje rublja skraćuje vrijeme pranja i do 50% i potrošnju energije do 20%, bez ugrožavanja učinkovitosti pranja. Q-Drum™ ima glavni bubanj i stražnju ploču koji se okreću nezavisno, što omogućuje dinamičnije okretanje odjeće. Rezultat je brzo, snažno i nježno pranje. Tu su i Add Wash™ vrata kako bi lako i brzo dodali zaboravljenu odjeću nakon pokretanja ciklusa, kao i Eco Bubble™ za snažno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama.

Uštedite i brže osušite

DV8000T mašina za sušenje rublja s OptimalDry sistemom, 9 kg

Uštedite novac uz manju potrošnju električne energije, s tehnologijom toplotne pumpe koja nudi energetski učinkovitiji, ekonomičniji i nježniji način sušenja odjeće te osigurava uređaju oznaku vrhunske energetske klase A+++. Zahvaljujući OptimalDry sistemu koji koristi 3 senzora za postizanje najboljih rezultata, odjeća se brzo suši, uz minimalnu potrošnju električne energije.

Lakše uz veliki ekran

DW5500MM mašina za pranje posuđa s LED ekranom

Pranje posuđa je jednostavnije uz intuitivno praćenje, lako očitavanje i podešavanje stanja, što vam omogućava velik i širok LED ekran, vidljiv i iz daljine. Fleksibilna unutrašnjost je podesiva po visini tako da se gornja rešetka može brzo podići ili spustiti za 5 cm. Stvaranjem dodatnog prostora u donjoj rešetki može se postaviti i veće posuđe. Tu je i fleksibilna treća rešetka na vrhu, za male i lagane predmete, kao što je pribor za jelo.

Jedna vrata, dvije zone

NV7000N ugradbena pećnica s fleksibilnim vratima

Uživajte u pripremanju različitih jela koristeći fleksibilna vrata s gornjom i donjom zonom pečenja i otvaranja. Dual Cook Flex™ tehnologija omogućava vam pripremu dva jela u dvije zone na dvije temperature, uz mogućnost pristupa cijeloj pećnici ili samo gornjoj polovini, bez prekidanja pečenja u donjem dijelu. Uz Dual Cook Flex™ štedite i vrijeme i energiju (20%), jer nema zagrijavanja cijele pećnice.

Više jela odjednom!

NZ6000K SMART ugradbena ploča s Virtual Flame tehnologijom

Uživajte u kuhanju uz intuitivnu i jasnu kontrolu temperature. Jedinstvena Virtual Flame™ tehnologija omogućava vam intuitivnu vizualnu kontrolu uz jasan i siguran pregled intenziteta temperature na indukcijskoj ploči. U Flex Plus zoni jednostavno kuhajte više jela, koristeći više posuđa. Ova široka, otvorena površina može prepoznati broj posuda, veličinu i oblik, uz minimalno korištenje energije i bez „mrtvih zona”.

Lako do čistoće

Jet 90E multi usisivač s Jet Cyclone tehnologijom, Turbo četkom i Z-stanicom

Sada možete lako i jednostavno očistiti podove snažnim i laganim bežičnim štapnim usisivačem koji ima digitalni inverter motor s usisnom snagom do 150 W. Istovremeno ćete imati priliku udisati i čistiji zrak zahvaljujući petoslojnom HEPA filtracijskom sistemu, čiji glavni ciklon hvata velike čestice, mlazni ciklon hvata sitne čestice, a ultrafini filter prašine na kraju zadržava 99,999 % najsitnije prašine i alergena.