Uz super veliki TV svaka utakmica postaje velika utakmica! Odaberite Neo QLED, QLED ili Crystal UHD model od 75" ili veći i preuzmite poklon za još veće uživanje u igri.

Kupovinom bilo kojeg 8K modela, odnosno 75" i 85" Neo QLED, QLED ili Crystal UHD modela serije 7, 8 ili 9 iz 2021. godine, upotpunićete svoje navijačko iskustvo, jer vam darujemo soundbar zvučnik. Uz Neo QLED 8K darujemo soundbar zvučnik HW-Q700A, a uz 75" i 85" Neo QLED modele soundbar zvučnik HW-Q600A. Uz 75" i 85" QLED modele dobijate soundbar zvučnik HW-A550, a uz 75" i 85" Crystal UHD soundbar zvučnik HW-A450.

Pravo na poklon ostvarujete registracijom kupovine na ce.promotion@samsung.com, a uslove promocije i popis uređaja uključenih u promociju možete pronaći ovdje.

Promocija traje od 3.5. do 11.7.2021. godine ili do isteka zaliha.

Ako se za kupovinu 8K, Neo QLED i QLED modela iz 2021. godine odlučite u periodu od 1.4. pa sve do 30.6.2021., ostvarujete i 5 godina garancije. Za više informacija o popisu svih modela uključenih u promociju i prijavu za ostvarivanje 5 godina garancije, posjetite samsung5godinagarancija.ba, a uslove promocije pronađite ovdje.

Ne propustite nijedan detalj

Neo QLED TV Neo QLED TV

Neo QLED TV

Neo QLED 4K Neo QLED 4K

Neo QLED 4K

QLED 4K QLED 4K

QLED 4K

Crystal UHD Crystal UHD

Crystal UHD

Soundbar zvučnik Soundbar zvučnik

Soundbar zvučnik

Neo QLED 8K

Pomaknite granice gledanja

Bodrite s tribina iz svog doma, uz Neo Quantum Pro 8K procesor koji pruža napredne vizualne detalje i Quantum Dot tehnologiju koja donosi 100 % trodimenzionalni opseg i milijardu nijansi jedne boje.

Neo QLED 4K

Snažan doživljaj 4K rezolucije

Uživajte i u najsitnijem detalju i nijansama, zahvaljujući dinamičkom preslikavanju tonova koje svaku scenu vašeg omiljenog filma prenosi na ekran, baš onako kako je reditelj i zamislio.

QLED 4K

Sinergija zvuka i slike

Snažan Quantum Processor 4K inteligentno prilagođava sliku i zvuk, omogućujući da dobijete sve što je potrebno za potpuno uživanje u scenama koje ostavljaju bez daha.

Crystal UHD

Istražite svijet živopisnih boja

Uronite u more bezbrojnih nijansi i najrazličitijih boja uz Dynamic Crystal Color tehnologiju. High Dynamic Range povećava raspon nivoa svjetlosti na TV-u te možete uživati u ogromnom spektru boja i detaljima i tokom mračnih scena.

Soundbar zvučnik HW-Q700A

Harmonija zvuka

Uživajte u savršenoj sinergiji zvuka i slike, jer se ovaj soundbar zvučnik sinhronizira sa Samsung televizorom, stvarajući zvuk koji osvaja. Dolby Atmos i DTS:X formati omogućavaju da čujete i najmanju finesu zvuka, baš kao da su u vašem domu.