Kada se radi o vašem domu, besprijekorna čistoća i svježina vrlo su važni. Zato kada birate uređaje za čišćenje, znamo da to činite s velikom pažnjom. Samsung se potrudio da svakodnevni život učini ugodnim i boljim uz novu mašinu za pranje veša s efikasnom tehnologijom pranja i čišćenja kao i snažnim, a laganim Jet usisivačem s naprednim performansama.

Mašine za pranje veša

WW9800T WW9800T

WW9800T Veš mašina s QuickDrive tehnologijom, 9kg

WW7500T WW7500T

WW7500T Veš mašina s Eco Bubble™ i QuickDrive™ tehnologijom, 9 kg

WW6800T WW6800T

WW6800T Veš mašina s Eco Bubble™, AI Control i Auto Dsipense tehnologijama, 9 kg

WW5300T WW5300T

WW5300T Veš mašina s Eco Bubble™, AI Control, Auto Dispense tehnologijama, 8 kg

WW8500T WW8500T

WW8500T Veš mašina s Eco Bubble™ i QuickDrive™ tehnologijama, 9 kg

Eliminišite prljavštinu

Program Higijenska para

Ciklus Higijenska para poboljšava kvalitet čišćenja pri pranju bez prethodnih tretmana. On otpušta paru sa dna bubnja pa svaki predmet bude temeljito zasićen. Tako se otklanja ukorijenjena prljavština i 99,9% bakterija* i alergena**.

* Bazirano na izvještaju Intertek testiranja za program Higijenske pare. Uklanja 99,9% određenih bakterija uključujući i Staphylococcus aureus i Escherichia coli. Individualni rezultati mogu varirati.** Bazirano na izvještaju testiranja koje sprovodi britanska fondacija za alergije (BAF) za program Higijenska para. Uklanja alergene nastale od grinja iz kućne prašine.

Drum Clean + opcija

Održavajte mašinu za pranje veša svježom

Neka vrata i unutrašnjost Vaše mašine za pranje budu higijenski čisti. Drum Clean + uklanja prljavštinu i 99,9% bakterija koje uzrokuju neprijatan miris* iz bubnja, bez skupih deterdženata. Jak vodeni mlaz i brzo okretanje uklanjaju i prljavštinu koja nastaje oko brtve vrata. I obavještava Vas kada treba čišćene**.

* Eliminiše 99,9% bakterija iz unutrašnjosti mašine i uklanja prljavštinu iz gumene brtve. Bazirano na testiranju koje vrši Intertek za ciklus Drum Clean +.** Daje obavještenje nakon svakih 40 ciklusa.

* Eliminiše 99,9% bakterija iz unutrašnjosti mašine i uklanja prljavštinu iz gumene brtve. Bazirano na testiranju koje vrši Intertek za ciklus Drum Clean +.** Daje obavještenje nakon svakih 40 ciklusa.

Usisavači

Jet 90E Jet 90E

Jet 90E premium

Jet 90E Jet 90E

Jet 90E multi

Jet 75 easy Jet 75 easy

Jet 75 easy

Petoslojni sistem filtriranja

Otpušta svjež zrak

Glavni ciklon i filter s metalnom mrežastom rešetkom sakupljaju velike čestice prašine dok zrak ulazi. Mlazni ciklon i mikrofilter hvataju sitne čestice prašine dok filter za ultrasitne čestice prašine zadržava 99,999%** mikročestica prašine, uključujući i čestice i alergene veličine 0,3~10µm**.

*Testirano na osnovu standarda IEC62885-2, klauzula 5.11, upotrebom Max režima rada. Temelji se na SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit) testiranjima. **veličina od 0.3~10µm je veličina čestice koja je generalno nevidljiva ljudskom oku, kao što je polen i plijesan.

5 godine garancije

Kombiniranjem ovih uređaja činite vaš dom besprijekorno čistim, suzbijate alergene i bakterije i stvarate bolji život za vas i vašu porodicu! Oba proizvoda dolaze s 5 godina garancije, a više informacija možete pronaći ovdje.