Posebna ponuda Samsung Electronics i Samsung prodajnih partnera navedenih na ovoj stranici, svim privatnim i poslovnim korisnicima omogućava da u razdoblju od 27. Augusta do zaključno 10. Septembra 2021. svi kupci Samsung Galaxy Watch4 Classic i Galaxy Watch4 pametnog sata ostvare pravo na poklon dvije dodatne narukvice: (Hibridni Kožni remen - Oker boja i Extreme Sportski remen - Bijela boja) koje će dodatno personalizirati Vaš sat i prilagoditi se Vašem stilu. Za ostvarivanje prava na poklon za dvije dodatne narukvice potrebno je da krajnji korisnik izvrši registraciju na stranici https://www.samsung.com/.

Registraciju putem navedene stranice je nužno izvršiti najkasnije do 30. Septembra 2021. Krajnji datum za slanje dviju dodatnih narukvica je 30. Oktobra 2021.

Uslove promocije možete pronaći ovdje.

Za ostvarivanje prava na poklon za dvije dodatne narukvice potrebno je da krajnji korisnik izvrši registraciju na stranici  https://www.samsung.com/ba/offer/the-perfect-detail-for-any-style/


Registraciju putem navedene stranice je nužno izvršiti najkasnije do 30. Septembra 2021. Krajnji datum za slanje dviju dodatnih narukvica je 30. Oktobra 2021.

Novi Samsung Galaxy Watch4 Classic ili Samsung Galaxy Watch4

Galaxy Watch4 44mm BT Galaxy Watch4 44mm BT

Galaxy Watch4 44mm

Galaxy Watch4 40mm BT Galaxy Watch4 40mm BT

Galaxy Watch4 40mm

Galaxy Watch4 Classic 46mm Galaxy Watch4 Classic 46mm

Galaxy Watch4 Classic 46mm

Galaxy Watch4 Classic 42mm Galaxy Watch4 Classic 42mm

Galaxy Watch4 Classic 42mm

Galaxy Watch4 Extreme Sportski remen Galaxy Watch4 Extreme Sportski remen

Galaxy Watch4 Extreme Sportski remen

Galaxy Watch4 Hybrid kožni remen

Sat koji Vas najbolje poznaje

Galaxy Watch4

Većina nas želi da zna više o sebi kako bismo bili najbolja verzija sebe. Zato smo osmislili potpuno novi Galaxy Watch4 koji će Vas pratiti na Vašem putovanju ka boljem sebi.

Klasik koji je zaista bezvremenski

Galaxy Watch4 Classic

Ima izgleda koji su bezvremenski, poput rotirajućeg prstena i živopisnog ekrana Galaxy Watch4 Classic uređaja. Profinjen dizajn donosi sofisticiranost na Vaš zglob, a vrhunski materijali od nehrđajućeg čelika naglašavaju njegovu moćnu i intuitivnu funkcionalnost.

Novi Samsung Galaxy Watch4 Classic ili Samsung Galaxy Watch4 pronaći ćete kod Samsung prodajnih partnera: