Pozovite članove pomoću aplikacije SmartThings

Izbornik za pozivanje članova u aplikaciji SmartThi

Što više to bolje. Svojoj obitelji ili prijateljima možete dopustiti korištenje vaših pametnih uređaja tako da ih pozovete da budu članovi vašeg računa SmartThings. Samo pošaljite pozivnicu za određenu lokaciju na svom računu, a ako prihvate, postat će članovi. Nakon prihvaćanja, moći će kontrolirati ili upravljati bilo kojim od povezanih uređaja na toj lokaciji.

Napomena: Pozivanje članova dostupno je samo za lokacije. Ne možete dodati člana izravno u prostoriju, samo na glavnu lokaciju.

Možete pozvati osobe da se pridruže određenim lokacijama na vašem računu putem svog Samsung računa. Nakon što prihvate vašu pozivnicu, oboje ćete moći koristiti iste pametne uređaje.
 

1.   Kako biste pozvali člana Samsung računa, idite na aplikaciju SmartThings i otvorite je.

2.   Dodirnite karticu Favoriti, a zatim dodirnite ikonu Početna stranica. Odaberite željenu lokaciju.

3.   Dodirnite Dodaj (znak plus), a zatim dodirnite Član.

4.   Odaberite Pošalji pozivnicu, a zatim unesite adresu e-pošte koja se koristi za njihov Samsung račun.

5.   Zatim dodirnite Šalji. Nakon što korisnik primi pozivnicu i prihvati je, može krenuti.

Opcija slanja pozivnice u aplikaciji SmartThings

Napomena: Ako osoba koju želite pozvati nema Samsung račun, možete koristiti običnu e-poštu za slanje pozivnice.
Kada se pozivnica pošalje putem e-pošte koja nije povezana sa Samsung računom, od osobe će se tražiti da se prijavi za Samsung račun prije nego što može prihvatiti vašu pozivnicu.

Članove Samsung računa također možete pozvati pomoću QR koda.
 

1.   Idite na aplikaciju SmartThings i otvorite je, a zatim dodirnite karticu Favoriti.

2.   Dodirnite ikonu Početna stranica, a zatim odaberite željenu lokaciju.

3.   Dodirnite Dodaj (znak plus), a zatim dodirnite Član.

4.   Odaberite Uporaba QR koda i pojavit će se crtični kod. Osoba koju želite pozvati tada može skenirati QR kod pomoću svog telefona.

5.   Pozvana osoba mora ići na SmartThings na svom telefonu i dodirnuti karticu Favoriti.

6.   Zatim će morati dodirnuti ikonu Početna stranica, te Upravljanje lokacijama i nakon toga karticu Dodaj (znak plus). Zatim mogu dodirnuti Prihvati pozivnicu s QR kodom.

7.   Odatle mogu slijediti upute na zaslonu i skenirati kod kako bi postali član vašeg računa.

Napomena: Korisnici Galaxyja mogu koristiti Galaxy kameru za prihvaćanje pozivnica skeniranjem QR koda.

Nije prava zabava ako nisu svi pozvani. Kako bi primila pozivnicu, osoba koju želite pozvati mora imati instaliranu aplikaciju SmartThings na svom telefonu i biti prijavljena na svoj Samsung račun.

Dobit će pozivnicu kao obavijest na svoj telefon. Sve što trebaju učiniti je dodirnuti obavijest, a zatim pritisnuti Prihvati. Nakon što je to dovršeno, oni mogu kontrolirati uređaje dodane na tom određenom mjestu.

Druga je mogućnost otvoriti SmartThings i dodirnuti Izbornik (tri vodoravne crte). Kad dodirnu Poruke; pojavit će se poruka koja obavještava korisnika o pozivnici. Oni mogu dodirnuti obavijest, a zatim pritisnuti Prihvati kako bi se dodali kao član.

Izbornik Poruke u aplikaciji SmartThings.

Ako netko više ne koristi SmartThings, vlasnik lokacije može izbrisati njihovo članstvo. Također možete vidjeti sve članove na lokaciji u slučaju da izgubite uvid u to tko je dodan.

Kako biste vidjeli ili uklonili člana, idite do lokacije sa željenim članom. Dodirnite Izbornik (tri vodoravne crte), a zatim dodirnite Članovi. Ovdje možete vidjeti vlasnika lokacije i njezine trenutne članove.

Kako biste uklonili člana, dodirnite Više opcija (tri okomite točke), a zatim dodirnite Izbriši. Odaberite članove koje želite izbrisati, a zatim dodirnite Izbriši. Dodirnite Ukloni za potvrdu. Član ili članovi koje ste odabrali sada će biti uklonjeni s te lokacije i neće moći kontrolirati nijedan od uređaja na toj lokaciji.

Zaslon Članovi s oblačićem Više opcija u kojem je prikazana opcija Izbriši

Napomena:

  • Samo vlasnik lokacije može ukloniti članove.
  • Uređaji člana bit će izbrisani kada uklonite člana.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Code to Open Chat Window