Provjerite je li zaštitni vinil na vašem novom Galaxy telefonu potpuno uklonjen

Vaš novi Galaxy telefon može biti prekriven zaštitnim vinilom ili folijom za zaštitu vašeg uređaja tijekom proizvodnje i distribucije. Ako koristite uređaj a da nakon kupnje uređaja niste uklonili zaštitni vinil, mogu se pojaviti različiti problemi. Preporuča se da uklonite sav zaštitni vinil.

Prije nego što isprobate dolje navedene preporuke u vezi s rješenjima, provjerite jesu li softver i povezane aplikacije uređaja ažurirani najnovijom verzijom. Za ažuriranje vašeg softvera molimo izvršite sljedeće korake: 

Korak 1. Idite na Postavke> Ažuriranje softvera.

Korak 2. Dodirnite Preuzmi i instaliraj.

Korak 3. Slijedite upute na zaslonu.

Potpuno uklonite zaštitni vinil

Dok se uređaj proizvodi i distribuira iz tvornice, prednji i stražnji dio, kamera i bočni dijelovi uređaja prekriveni su zaštitnim vinilom za zaštitu vašeg Galaxy telefona. Ovaj zaštitni vinil pričvršćuje se izravno na uređaj, uglavnom na otvor za punjenje, mikrofone, otvore za zvučnike i kamere. U slučaju otvora za mikrofon na dnu, veliki zaštitni vinil i mala naljepnica mogu se pričvrstiti u dva sloja, tako da se i druga mala naljepnica mora potpuno ukloniti.

Ako dolazni ili odlazni zvuk ne čujete jasno ili je zvuk isprekidan, to može biti zato što zaštitni vinil koji je bio pričvršćen na otvore zvučnika i mikrofona na uređaju blokira otvore. Osim toga, ako se zaštitni vinil pričvršćen na fotoaparat ne ukloni, slika može biti bez fokusa ili uzrokovati izobličenje kuta kada snimite fotografiju, a možda ćete imati sliku lošije kvalitete.

Zaštitni vinil otvora za mikrofon.

Napomena: Zaštita za telefon ili pribor treće strane koji u potpunosti prekriva telefon također može ometati performanse mikrofona.

Ako primijetite neobično ponašanje Samsung mobilnih telefona, tableta ili nosivih uređaja, možete nam postaviti pitanje putem aplikacije Samsung Members.

To nam omogućuje da pobliže pogledamo što se događa. Podaci su anonimni i čuvaju se samo za vrijeme trajanja istrage. Saznajte više o slanju izvješća o pogrešci putem ‘ Kako koristiti aplikaciju Samsung Members’.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Code to Open Chat Window