Postoji razmak između zaslona i okvira uređaja

Za optimalan rad vašeg uređaja neophodan je mali razmak između zaslona i okvira. Zbog tog razmaka može doći do vrlo malog pomaka tijekom upotrebe, ali to neće utjecati na rad uređaja. Imajte na umu da se razmak između zaslona i okvira može povećati s vremenom tijekom upotrebe.

Može li voda prodrijeti u razmak između zaslona i okvira?

Općenito je potreban mali razmak između zaslona i okvira uređaja. Stoga je namjerno postavljen navedeni razmak kako bi se osigurao optimalan rad uređaja. Svi razmaci između zaslona i okvira postavljeni su u skladu sa strogim unutarnjim standardima i ne utječu na učinkovitost ili rad uređaja. Osim toga, uređaji iz serije Galaxy koji su otporni na vodu i prašinu sprječavaju prodiranje tekućina ili nečistoća u unutarnje dijelove uređaja.

Stoga voda neće prodrijeti kroz postavljeni razmak između zaslona i okvira i neće utjecati na otpornost uređaja na vodu.

Razmak između zaslona i okvira na uređaju Galaxy

Čini se da je razmak između zaslona i okvira sve veći

Povećanje razmaka između zaslona i okvira prirodna je pojava do koje dolazi zbog trenja između dijelova tijekom uobičajene, svakodnevne upotrebe uređaja. Međutim, ako je razmak postao znatno veći, posjetite servisni centar Samsung Electronics kako biste utvrdili je li potreban popravak.

Napomena: snimke zaslona uređaja i izbornici mogu se razlikovati ovisno o modelu uređaja i verziji softvera.

Kako koristiti aplikaciju Samsung Members

Ako imate poteškoća sa svojim Samsung mobilnim, tabletom ili nosivim uređajima, možete nam poslati pitanje putem aplikacije Samsung Members. Saznajte više o slanju izvještaja o grešci.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama