Pogledajte širu sliku

Imajte smjelosti preći na veliki televizor i okružiti se epskim iskustvom gledanja. Od spektakularne kvalitete slike u uporedbi sa sličnim modelima, više je razloga nego prije zašto biste trebali kupiti super veliki televizor. Pogledajte zašto su mnogi drugi prešli na veliki televizor i nikad se nisu osvrnuli.

Superveliki TV prikazuje krajolik koji se širi izvan zaslona dok ispred njega stoji muškarac koji drži šalicu kave. Superveliki TV prikazuje krajolik koji se širi izvan zaslona dok ispred njega stoji muškarac koji drži šalicu kave.

Veći ekran, bolje iskustvo

Poboljšajte svoj prikaz i iskustvo gledanja sa super velikim televizorom.

2019 super veliki TV: QLED 75’’+ je idealna veličina | Samsung 2019 super veliki TV: QLED 75’’+ je idealna veličina | Samsung

Izbor kupca je
preći na veći

Ljudi žele veće televizore

Čak 8 od 10 kupaca prešlo je na veći ekran.

Par stoji i pokazuje na televizore velikog ekrana dok kupuje. Par stoji i pokazuje na televizore velikog ekrana dok kupuje.

Niko nije zažalio što je odabrao veći televizor

Čak 98 % kupaca koji su kupili super veliki TV reklo je da su iznimno zadovoljni svojom kupovinom.

* Iznad navedeni sadržaj temelji se na istraživanju koje su provele kompanije Samsung i IA Collaborative.

Obitelj koja se smije sjedi zajedno na kauču dok uživaju u televizoru velikog zaslona. Obitelj koja se smije sjedi zajedno na kauču dok uživaju u televizoru velikog zaslona.

Zašto preći na veliki zaslon?

Sve izgleda bolje kada je veće.

Osjećaj sa stadiona kod kuće

Super veliki TV donosi uzbuđenje akcije uživo u Vašu dnevnu sobu s jasnom i sjajnom kvalitetom slike.

Skupina od pet muškaraca sjedi oko stolića dok gleda nogometnu utakmicu na supervelikom televizoru i uzbuđeno navija. Skupina od pet muškaraca sjedi oko stolića dok gleda nogometnu utakmicu na supervelikom televizoru i uzbuđeno navija.

Samsung je usavršio veliki
ekran

Imajte povjerenja da će Samsung stvoriti iznimne inovacije koje će poboljšati iskustvo upotrebe super velikog televizora.

Istinska 8K rezolucija

Utonite u QLED 8K zaslon i uronite u neki drugi svijet s neverovatnih 33 miliona piksela. To je novo vizualno iskustvo koje Vam izbliza daje dašak istinskog realizma.

* Dostupno samo s QLED 8K serijom.

Pogled na planinski krajolik ispunjen šarenim balonima na vrući zrak na nebu podijeljen je po sredini kako bi prikazao dvije različite razlučivosti na televizorima iste veličine. 8K zaslon s 33 milijuna piksela zdesna je oštriji i življih boja od FHD zaslona s 2 milijuna piksela slijeva. Pogled na planinski krajolik ispunjen šarenim balonima na vrući zrak na nebu podijeljen je po sredini kako bi prikazao dvije različite razlučivosti na televizorima iste veličine. 8K zaslon s 33 milijuna piksela zdesna je oštriji i življih boja od FHD zaslona s 2 milijuna piksela slijeva.

AI Upscaling
tehnologija

Pogledajte slike povećane rezolucije u 8K/4K s jedinstvenim povećanjem rezolucije postupkom mašinskog učenja vođenim umjetnom inteligencijom na Samsung QLED televizorima. Nije bitno koliko je velik QLED TV, vidite sve zadivljujuće detalje zahvaljujući Samsungovu optimiziranom rješenju za povećanje rezolucije.

* Dostupno samo s QLED serijom.
* Iskustvo gledanja može se razlikovati prema vrsti sadržaja i formatu. Povećanje rezolucije vođeno umjetnom inteligencijom možda se neće odnositi na vezu s PC-jem te na određene uvjete načina igranja.

Samsung QLED TV 2019 s AI Upscaling tehnologijom prikazuje optimiziranu kvalitetu slike tako da na zaslonu obradi tri dijela slike grada pokraj plaže. Samsung QLED TV 2019 s AI Upscaling tehnologijom prikazuje optimiziranu kvalitetu slike tako da na zaslonu obradi tri dijela slike grada pokraj plaže.

Game Mode način
rada

Svoje igre pokrećite na većem zaslonu s optimalnim grafičkim postavkama te ćete i dalje imati jasnu i neprekinutu vidljivost. S naprednim značajkama poput smanjenog kašnjenja ulaza i tehnologije Dynamic Black Equalizer uvijek ćete imati punu kontrolu nad svojim igrama.

* Dostupno samo na modelima od serije RU8000 ili novijim.

Ovo prikazuje minimalno kašnjenje ulaza načina igranja Samsungova supervelikog televizora. Kako je kašnjenje ulaza smanjeno, korisnik može kontrolirati trkaći automobil bez zastajkivanja. Na desnoj strani zaslona možete vidjeti glatko iskustvo utrkivanja. Ovo prikazuje minimalno kašnjenje ulaza načina igranja Samsungova supervelikog televizora. Kako je kašnjenje ulaza smanjeno, korisnik može kontrolirati trkaći automobil bez zastajkivanja. Na desnoj strani zaslona možete vidjeti glatko iskustvo utrkivanja.

Ambijentalni način
rada

Vaš super veliki televizor preobražava Vaš prostor, čak i kada je isključen. Kada se koristite ambijentalnim načinom rada, bit će dio dekoracija i prikazivat će dekorativnu umjetnost, obiteljske fotografije ili korisne informacije. Promijenite svoj televizor da odgovara Vašem prostoru bez velikih troškova.

* Dostupno samo za QLED model.
* Servisne specifikacije razlikuju se po regijama i modelima.

Preobrazite svoj prostor sa stilom. QLED TV 2019 ima dva posebna dekorativna načina rada: rasvjetna rešetka i pravocrtni uzorak točkica. Uz to i osnovni informacijski način rada te način prikaza fotografija. Kretnja prikazuje kako se ambijentalni način rada QLED-a 2019 savršeno uklapa u dekoracije dnevne sobe. Preobrazite svoj prostor sa stilom. QLED TV 2019 ima dva posebna dekorativna načina rada: rasvjetna rešetka i pravocrtni uzorak točkica. Uz to i osnovni informacijski način rada te način prikaza fotografija. Kretnja prikazuje kako se ambijentalni način rada QLED-a 2019 savršeno uklapa u dekoracije dnevne sobe.

Uporedite veliičinu TV-a sa Vašim rukama

Još ste neodlučni u vezi sa televizorom velikog ekrana? Raširite ruke. Toliko prostora je dovoljno za bolje iskustvo gledanja svaki put kada uključite ekran. Stoga se smirite i uđite u novi svijet zabave tako da se prebacite na veliki televizor.

Muškarac stoji ispred 75” televizora montiranog na zid raširenih ruku kako bi pokazao da televizor stane unutar njegova raspona ruku. Muškarac stoji ispred 75” televizora montiranog na zid raširenih ruku kako bi pokazao da televizor stane unutar njegova raspona ruku.

Veće je svugdje bolje

Pogledajte kako super veliki televizori poboljšavaju bilo koje okruženje.

Odaberite svoj super veliki televizor

* Dizajn i specifikacije proizvoda razlikuju se ovisno o regiji.
* Sadržaj na zaslonu simulirane su slike i služe samo za demonstracijske svrhe.
* GUI (grafički korisnički interfejs), dizajn, karakteristike i specifikacije podložni su promjenama bez prethodne obavijesti.