Nyd den episke standard for smartphoneoplevelser med Galaxy S22-serien

Galaxy S22-serien giver ultimativ udendørs synlighed med den forbedrede skærmlysstyrke fra Vision Booster og den intelligente algoritme. Forbedrede AI-kamerafunktioner gør enhver oplevelse episk og giver mesterlige billeder fra forskellige vinkler og under forskellige lysforhold. Desuden er det den allerførste Galaxy S-model med en indbygget S Pen.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Specifikationsoversigt over Galaxy S22-serien

Galaxy S22 Galaxy S22

Galaxy S22

Galaxy S22 plus Galaxy S22 plus

Galaxy S22+

Galaxy S22 Ultra Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22

Galaxy S22+

Galaxy S22 Ultra

Opløsning

6,1” FHD+ Flat

(2340 x 1080)

6,6” FHD+ Flat

(2340 x 1080)

6,8” Quad HD+ Edge

(3088 x 1440)

Mål

70,6 x 146 x 7,6

75,8 x 157,4 x 7,6

77,9 x 163,3 x 8,9

Lagerplads

128/256 GB

128/256 GB

128/256/512 GB

RAM

8 GB

8 GB

8/12 GB

Frontkamera

10 MP

10 MP

40 MP

Bagkamera (bred/tele/ultrabred)

50 MP/10 MP/12 MP

50 MP/10 MP/12 MP

108 MP/10 MP+10 MP/12 MP

Batterikapacitet

3,700 mAh (Typisk)

4,500 mAh (Typisk)

5,000 mAh (Typisk)

Kabelført opladningsstrøm

25 watt

45 watt

45 watt

Trådløs opladningsstrøm

15 watt

15 watt

15 watt

Forbundet med omverdenen

Wi-Fi 6

UWB, Wi-Fi 6E

UWB, Wi-Fi 6E

Understøttelse af S Pen

X

X

O (Built-in)

Den ultimative video- og kameraoplevelse

Galaxy S22-serien har forbedrede ændringer på det professionelle kamera, der giver bedre kvalitet på tværs af flere objektiver. Galaxy S22 Ultra har 100x Space Zoom med Dual Tele Zoom-systemet med 3x og 10x optisk zoom og AI-forbedret superopløsning, der zoomer ind til 100x.

Du kan optage klarere videoer og billeder og få bedre synlighed i ethvert lys med de forbedrede Super Clear Glass, Larger Pixel-sensorer, Auto Framerate, Super Night Solution, Adaptive Pixel og Detail Enhancer.

Tag overvældende billeder om natten

Galaxy S22-serien bruger Larger Pixel og Pixel Binning-teknologi til at absorbere mere lys med mindre støj for lysere, mere detaljerede natvideoer og -fotos.

108 MP højopløsningskameraet på Galaxy S22 Ultra har den hidtil største pixelsensor. Den kan registrere lav belysning og smelte sine megapixel sammen, hvilket skaber blokke på ni pixels for at øge størrelsen, og de resulterende 2,4 μm pixels trækker meget lys ind. Behandling med lav støj hjælper med at give et klart, detaljeret billede i mørke.

• Videoer om natten: En automatisk billedhastighed og lukkerhastighedsjustering i henhold til lysforholdene giver mere lysstyrke og flere detaljer om natten.
  • Billeder om natten: Den redesignede AI ISP sammensætter fotos og fjerner støj og rystende dele med kun én lukker.
  • Portrætbilleder om natten: Forbedret natløsning anvendes til selfies, 1x og 3x zoom optiske linser, hvilket giver lysere og klarere fotografering fra forskellige synsvinkler.
billeder om natten med galaxy s22-serien

Super klart glas og objektiv

Det super klare objektiv på det bagerste kamera nedtoner blændingen fra objektivet, og hurtigvirkende AI leverer næsten øjeblikkelig intelligent behandling. Det hjælper med at give klarere optagelser uden refleksion eller blænding, selv i mørke.

Bemærk: Det super klare objektiv anvendes kun på Galaxy S22 Ultra-sidekameraet.

Super HDR

Super HDR viser 64x flere farver, så du vil bemærke jævne videoer i hver optagelse.

Super HDR giver mere realistiske resultater ved at optimere farvekontrasten på lyse og mørke pletter med Algorithm Optimization. Denne funktion analyserer motivbevægelser og støjmønstre, så du kan lave klarere videoer og få bedre synlighed i ethvert lys.

En ny Adaptive Pixel-sensor

Galaxy S22-seriens kamera giver Adaptive Pixel-teknologi, så du kan opleve ufattelig klarhed og dybde, især i billedkvaliteten.

Dette intelligente kamera registrerer lyset i dine omgivelser. Hvis lyset dæmpes, tilpasser den nye Adaptive Pixel-sensor sig og skifter fra 108 MP højopløsningstilstand til 12 MP højfølsomhedstilstand eller optager i begge tilstande samtidigt, og kombinerer billerne for at skabe et meget detaljeret og lyst foto.

108 MP (Galaxy S22 Ultra), 50 MP (Galaxy S22+/S22) og AI kombineres for at forbedre dine fotofærdigheder. Det bruger dyb læring, og forbedrer intelligent dine fotos med utrolige detaljer.

kameraopløsningsmenu på galaxy s22 ultra kameraopløsningsmenu på galaxy s22 ultra

Trin 1. Åbn kamera-appen.

galaxy s22 ultra, vælg 108 mp opløsning galaxy s22 ultra, vælg 108 mp opløsning

Trin 2. Tryk på [3:4 (108MP)] på Galaxy S22 Ultra eller [3:4 (50MP)] på Galaxy S22+/S22 i optagemulighederne på den øverste menulinje.

galaxy s22 ultra, kameraikon for detail enhancer galaxy s22 ultra, kameraikon for detail enhancer

Trin 3. Når du aktiverer funktionen Detaljeforbedring ved at trykke på prik-ikonet nederst til højre på skærmen, kan du tage mere forbedrede billeder.

galaxy s22 ultra, detail enhancer aktiveret galaxy s22 ultra, detail enhancer aktiveret

Trin 4. Funktionen Detaljeforbedring er slået Til.

Bemærk:

• Opløsningen kan variere afhængigt af modellen.

Dynamisk AMOLED 2x-skærm

Galaxy S22 Ultra kan prale af en 6,8” Edge Quad HD+ Dynamic AMOLED 2x-skærm med Vision Booster. Det er vores hidtil mest fantastiske skærmoplevelse med 16 % mere lysstyrke og et kontrastforhold på 3.000.000:1. Og den adaptive opdateringshastighed på 120 Hz holder rullen jævn og tilpasser sig til det, der er på skærmen, for en optimeret visning.

galaxy s22-serien, dynamisk amoled 2x-skærm

Bemærk: Den dynamiske AMOLED 2x-skærm i Galaxy-serien modtog en certificering fra VDE Germany for 100 % mobil farvevolumen i DCI P3-farveområdet.

Vision Booster

Vision Booster er en teknologi, der giver tonemapping for forbedret synlighed mod stærk belysning under udendørs forhold.

Vision Boosters algoritme analyserer histogramdataene for alt indhold, der vises på skærmen, og inspicerer hver pixels værdi. Derefter udfører den tonemapping for at justere skærmen, hvilket gør mørke områder lysere og farver rigere, og maksimerer farvekontrasten for et skarpere billede, selv under direkte sollys.

galaxy s22-serien, vision booster

Få mere at vide om de forbedrede skærmfunktioner i Galaxy S22-serien på “Mød det næste niveau af en klarere og mere jævn skærm på Galaxy S22-serien” med Samsung Support.

Bemærk: Vision Booster er en automatisk indstilling fra et enhedsperspektiv.

Længerevarende batteri med superhurtig opladning

Det forbedrede batteri i Galaxy S22-serien er designet til lavt strømforbrug, så det kan bruges meget længere.

Desuden er den superhurtige 45 watt strømadapter nu tilgængelig til Galaxy S22+/S22 Ultra. Du kan optage video i 50 minutter, foretage et videoopkald i 70 minutter og se dit yndlingsvideoindhold i 3 timer og 40 minutter med kun 10 minutters opladning på Galaxy S22+/S22 Ultra.

Du kan oplade Galaxy S22-seriens batteri endnu hurtigere med funktionerne “Hurtig opladning/Superhurtig opladning”, mens enheden eller dens skærm er slukket.

Få mere at vide om, hvordan du oplader batteriet i Galaxy S22-serien under “Sådan oplader du Galaxy S22-serien hurtigt op med kabel eller trådløst” med Samsung Support.

Bemærk:

• Batteribrugstid og opladningstid kan variere afhængigt af brugerens omstændigheder, oplevelser og indstillinger og forhold på enheden.
  • 45 watt-strømadaptere og datakabler sælges separat. Til funktionen Superhurtig opladning anbefaler vi at bruge den originale Samsung 45 watt-strømadapter og et Type-C til Type-C 5 A-kabel.

S Pen i Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra er den første Galaxy S-model med en indbygget S Pen.

Sammenlignet med Galaxy Note20 og S21 Ultra er Galaxy S22 Ultras S Pen tre gange mere lydhør – ikke kun ved at lave hardwareforbedringer, men også ved at udnytte AI.

Få mere at vide om, hvordan du bruger Galaxy S22 Ultra S Pen under “Sådan bruger du S Pen med en Galaxy S22 Ultra og kontrollerer dens kompatibilitet” med Samsung Support.

galaxy s22 ultra med s pen

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.