Hvad er batterilevetiden og lagringskapaciteten for min Note9?

Med din Note9 kan du nyde en forbedret batterilevetid og større lagringskapacitet.

Batterilevetid

4000mAh-batteriet er designet til at tage dig endnu længere. Det sikrer dig et batteri, der holder en hel dag, hvilket er 21 % bedre end tidligere modeller.

Glem alt om batterier og kabler, og fokusér i stedet på at få mest muligt ud af din Note9, uanset om det er beskeder, spil eller multitasking.

Galaxy Note9, Batteri i 24 timer

Bemærk: For at undgå beskadigelse af enheden og nyde godt af den fulde ydeevne skal du kun bruge Samsung-godkendte opladere, batterier og kabler.

S Pennens batterilevetid

Note9 S Pen har ikke noget batteri, men en fuldt integreret Super Capacitor.

Den begynder at oplade trådløst, når den er sat ind i enheden, og den er kun cirka 40 sekunder om at lade helt op.

Når den er fuldt opladet, er levetiden 30 minutter, og dens knap kan bruges 200 gange.

Lagringskapacitet

Du skal ikke længere slette data eller bekymre dig om pladsmangel. Vælg mellem 128 GB og 6 GB RAM-modellen eller den endnu mere effektive 512 GB og 8 GB RAM-model, og behold alle dine filer og fotos gemt på din enhed.

Hvis du har brug for mere plads til dine videoer og overførsler, kan du udvide lagringskapaciteten på din Note9 via et microSD-kort med op til en halv terabyte (512 GB).

Galaxy Note9, 128 GB og 512GB modellen

Bemærk: Det faktiske ledige lagringsplads kan variere efter land og model.