Smart view-app-ikon

Samsung Smart View

Appen, der giver dig mulighed for at nyde multimedieindhold fra din mobil og PC på dit Samsung Smart TV.

Med Samsung Smart View-appen kan du se indhold, der er gemt på din mobil og PC, på dit Samsung Smart TV. Du kan også styre dit TV med din mobiltelefon.

Samsung Smart View

Download til mobil

Galaxy App tilgængelig for download notifikationsbanner

※ Søg direkte efter
Smart View i Samsung Galaxy Apps.

HENT PÅ Google Play link
Download på App Store link

download til PC med Windows

Download til Windows link

Samsung Smart View-funktioner

Fjernbetjeningsfunktion

Du kan bruge Smart View til at betjene dit Samsung Smart TV, selv uden en fjernbetjening.

Fjernbetjeningsfunktion til TV

Afspil indhold fra din mobil

Forbind din mobil til TV'et og vælg videoer, billeder eller musik. Dit indhold vil øjeblikkeligt afspilles på TV'et.

Afspil indhold fra din mobil

Lav playlister

Lav personlige playlister for at få samlet adgang til alle dine favoritvideoer, -billeder og -musik ét sted.

Lav playlister

Afspil indhold fra din PC

Tilføj filer eller hele mapper fra din PC til Smart View, og afspil alt fra listen på en gang.

※ Hvis du tilføjer en video og undertekster samtidig, kan du bruge undertekstfunktionen.

Afspil indhold fra din PC

Se indhold fra dit Samsung Smart TV

Du kan se indhold fra alle de enheder, der er forbundet til TV'et.

Indhold fra tilsluttede enheder er tilgængeligt via ‘Multimedia Panel’ for Samsung Smart TV-modeller fra 2013 og 2014 og via 'MY CONTENT' for Samsung Smart TV-modeller fra 2015.
※ Appens tilgængelighed kan variere alt afhængigt af område.
※ Medlemskab hos Netflix’ streamingtjeneste kræves.

Se indhold fra dit Samsung Smart TV

Sådan bruges Smart View

1. Forbind din mobil/PC og TV til det

samme netværk.

Sådan bruger du Smart View Trin 1
  2. Download Samsung Smart View
    fra App Store, Google Play eller
    Samsung Galaxy Apps.

Sådan bruger du Smart View Trin 2
  3. Start appen og følg trinnene for opsætning af Smart View.

※ 2011~2013 Samsung Smart TV'er kræver, at du vælger 'Tillad' på det pop op-vindue, der viser enheder i nærheden.

2014~2015 Samsung Smart TV'er kræver, at du indtaster et firecifret nummer, der vises på skærmen.

Sådan bruger du Smart View Trin 3

Understøttede enheder

• Smart TV
    2011: LED D7000 og højere, PDP D8000 og højere.
    2012: LED ES7500 og højere, PDP E8000 og højere.
    2013: LED F4500 og højere (undtagen F9000 og højere), PDP F5500 og højere.
    2014: H4500, H5500 og højere (undtagen H6003/H6103/H6153/H6201/H6203)
    2015: J4500, J5500 og højere (undtagen J6203).
    2016: K4300, K5300 og højere.
    ※ Understøttede TV-modeller kan variere alt afhængigt af område.
  • Mobil
    Android OS 4.1 og højere.
    iOS 7.0 og højere
  • PC
    OS Windows 7, 8, 8.1, 10 (32/64 bit understøttes)
    CPU Intel Pentium 1.8 GHz-processor eller højere (Intel Core 2 Duo 2.0 GHz eller højere anbefales)
    RAM 2 GB (anbefalet)
    VGA 1024 x 768, 32 bit eller mere

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning