Download til mobil
download til PC med Windows

Banner de notificação de Galaxy App disponível para transferência Banner de notificação de Galaxy App disponível para transferência

※ Søg direkte efter
Smart View i Samsung Galaxy Apps.

Samsung Smart View-funktioner

Fjernbetjeningsfunktion

Du kan bruge Smart View til at betjene dit Samsung Smart TV, selv
uden en fjernbetjening.

Fjernbetjeningsfunktion Fjernbetjeningsfunktion

Afspil indhold fra din mobil

Forbind din mobil til TV'et og vælg videoer, billeder eller musik. Dit indhold vil øjeblikkeligt afspilles på TV'et.

Afspil indhold fra din mobil Afspil indhold fra din mobil

Lav playlister

Lav personlige playlister for at få samlet adgang til alle
dine favoritvideoer, -billeder og -musik ét sted.

Lav playlister Lav playlister

Afspil indhold fra din PC

Tilføj filer eller hele mapper fra din PC til Smart View, og afspil alt fra listen på en gang.

※ Hvis du tilføjer en video og undertekster samtidig, kan du bruge undertekstfunktionen.

Afspil indhold fra din PC Afspil indhold fra din PC

Se indhold fra dit Samsung Smart TV

Du kan se indhold fra alle de enheder, der er forbundet til TV'et.

Indhold fra tilsluttede enheder er tilgængeligt via ‘Multimedia Panel’ for Samsung Smart TV-modeller fra 2013 og 2014 og via 'MY CONTENT' for Samsung Smart TV-modeller fra 2015.

※ Appens tilgængelighed kan variere alt afhængigt af område.
※ Medlemskab hos Netflix’ streamingtjeneste kræves.

Se indhold fra dit Samsung Smart TV Se indhold fra dit Samsung Smart TV

Sådan bruges Smart View

Forbind din mobil/PC og
    TV til det samme netværk.

Sådan bruger du Smart View Trin 1 Sådan bruger du Smart View Trin 1

Download Samsung Smart
    View
fra App Store, Google
    Play eller Samsung Galaxy
    Apps.

Sådan bruger du Smart View Trin 2 Sådan bruger du Smart View Trin 2

Start appen og følg trinnene
     for
opsætning af Smart View.

※ 2011~2013 Samsung Smart TV'er kræver, at du vælger 'Tillad' på det pop op-vindue, der viser enheder i nærheden.
2014~2015 Samsung Smart TV'er kræver, at du indtaster et firecifret nummer, der vises på skærmen.

Sådan bruger du Smart View Trin 3 Sådan bruger du Smart View Trin 3

Understøttede enheder

Copyright© 1995-2018 SAMSUNG Alle rettigheder forbeholdes.