Hvad er S Pens funktioner når jeg forbinder min Note9 til en skærm?

Note9 S Pen kan bruges som fjernbetjening grundet dens Bluetooth-forbindelse.

Forbind din mobilenhed til en ekstern skærm, f.eks. en computerskærm eller et tv, for at bruge disse funktioner. Lær, hvordan du forbinder din Note9 til en skærm ved hjælp af DeX.

Fjernadgang via Bluetooth

Du kan forbedre kvaliteten af dine præsentationer ved at styre skærmen med S Pen-knappen. Takket være S Pens Bluetooth-funktion kan du bruge den til at skifte mellem dias eller afspille og sætte videoer og musik på pause med ét enkelt klik.

Tryk på S Pen-knappen for at afspille og sætte på pause

Derudover har du mulighed for at tilpasse S Pen-knappens funktioner gennem indstillinger. Vælg, hvilke handlinger du vil udføre, f.eks. åbne apps og mapper, ved at holde S Pen-knappen nede.

Find ud af, hvordan du tilpasser fjernbetjeningsindstillingerne for S Pen-knappen

Bemærk: Rækkevidden af fjernbetjeningsfunktionen på S Pen er op til 10 meter. Rækkevidden kan variere afhængigt af omstændigheder og apps.

Brug som tegnepad / notepad

1 Forbind Galaxy Note9 til en skærm med DeX-kabel, adapter eller DeX Pad.
2

Vælg Skift til screen mirroring.

3 Åbn en tegneapp, såsom PENUP, og begynd at tegne eller skrive på skærmen af din Galaxy Note9. Dine noter og billeder afspejles på den tilsluttede skærm.
Funktionen mirroring hvor man maler på skærmen