Hvad er S Pens funktioner når jeg forbinder min Note9 til en skærm?

Note9 S Pen kan bruges som fjernbetjening grundet dens Bluetooth-forbindelse.

Forbind din mobilenhed til en ekstern skærm, f.eks. en computerskærm eller et tv, for at bruge disse funktioner. Lær, hvordan du forbinder din Note9 til en skærm ved hjælp af DeX.

Fjernadgang via Bluetooth

Du kan forbedre kvaliteten af dine præsentationer ved at styre skærmen med S Pen-knappen. Takket være S Pens Bluetooth-funktion kan du bruge den til at skifte mellem dias eller afspille og sætte videoer og musik på pause med ét enkelt klik.

Tryk på S Pen-knappen for at afspille og sætte på pause

Derudover har du mulighed for at tilpasse S Pen-knappens funktioner gennem indstillinger. Vælg, hvilke handlinger du vil udføre, f.eks. åbne apps og mapper, ved at holde S Pen-knappen nede.

Find ud af, hvordan du tilpasser fjernbetjeningsindstillingerne for S Pen-knappen

Bemærk: Rækkevidden af fjernbetjeningsfunktionen på S Pen er op til 10 meter. Rækkevidden kan variere afhængigt af omstændigheder og apps.

Brug som tegnepad / notepad

1 Forbind Galaxy Note9 til en skærm med DeX-kabel, adapter eller DeX Pad.
2

Vælg Skift til screen mirroring.

3 Åbn en tegneapp, såsom PENUP, og begynd at tegne eller skrive på skærmen af din Galaxy Note9. Dine noter og billeder afspejles på den tilsluttede skærm.
Funktionen mirroring hvor man maler på skærmen

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning