Hvad kan jeg gøre med Air Command funktionen?

Air Command er den af funktionerne i Note9, hvor du får mest glæde af S Pennen. Den gør det muligt at gå til visse funktioner og apps hurtigt og nemt.

Start af Air CommandKlik for at Vise

Du har tre forskellige måder at starte Air Command funktionen på.

• Den er allerede indstillet, så når du tager S Pennen ud af din smartphone, åbner Air Command-menuen automatisk.
  • Hold S Pen hen over skærmen, og tryk på S Pen-knappen.
  • Tryk på “Air Command”-ikonet med din S Pen.
Startskærm
Aktiver og deaktiver Air Command-ikonetKlik for at Vise

Hvis Air Command-ikonet ikke kommer frem på skærmen, skal du følge disse trin for at sikre, at det altid vises på din skærm.

1

Åbn Indstillinger.

2

Tryk på Avancerede funktioner.

Tryk på Avancerede funktioner
3

Tryk på S Pen.

4

Under Air Command skubber du til kontakten for at aktivere Flydende ikon. Herefter vil Air Command-ikonet komme frem på skærmen, så snart du fjerner S Pennen fra enheden.

Tryk på S Pen, og tryk på kontakten for at aktivere Flydende ikon

For at fjerne Air Command-ikonet følger du de samme trin og skubber Flydende ikon tilbage. Du kan også trykke på “Air Command”-ikonet på startskærmen, og trække det til affaldskurv-ikonet, der kommer frem. Air Command-ikonet forsvinder fra skærmen.

Traek ikonet for at slette det

Bemærk: Du kan placere Air Command-ikonet forskellige steder i kanten af skærmen. For at gøre det trykker du ned på ikonet og trækker det til det sted, du ønsker at placere det.

Traek ikonet for at placere det igen
Tilpasning af Air CommandKlik for at Vise

Når du starter Air Command, vil den flydende menu komme frem på din skærm med forskellige genvejsmuligheder og apps funktioner omkring den. Tilpas disse genveje for at få adgang til dine favoritfunktioner og apps med det samme.

Du kan redigere genveje for Air Command-menuen ved at vælge Tilføj genveje, “Indstilling”-ikonet eller via Indstillinger-menuen.

Rediger genveje for menuen Luftkommando

Redigering af genveje via Tilføj genveje

1 Åbn Air Command funktionen.
2

Tryk på Tilføj genveje.

Klik på Tilføj genveje
3 Vælg de funktioner eller apps, du vil have i Air Command-menuen, ved at trykke på dem. De bliver automatisk tilføjet sidebjælken. På sidebjælken kan du fjerne genveje, du ikke bruger, ved at klikke på “minus”-symbolet (-).
Vælg de funktioner eller apps, der skal vises i menuen Luftkommando

Redigering af genveje fra Indstillinger-ikonet

1 Klik på “Indstillinger”-ikonet.
Tryk på ikonet "Indstillinger"
2

Tryk på Genveje.

3 Vælg de funktioner eller apps, du vil have i Air Command-menuen, ved at trykke på dem. De bliver automatisk tilføjet sidebjælken. På sidebjælken kan du fjerne genveje, du ikke bruger, ved at klikke på “minus”-symbolet (-).
Vælg de funktioner eller apps, der skal vises i menuen Luftkommando, ved at trykke på dem

redigering af genveje fra Indstillinger

1

Åbn Indstillinger.

2

Tryk på Avancerede funktioner.

3

Vælg S Pen.

4

Tryk på Genveje under Air Command.

5 Vælg de funktioner eller apps, du vil have i Air Command-menuen, ved at trykke på dem. De bliver automatisk tilføjet sidebjælken. På sidebjælken kan du fjerne genveje, du ikke bruger, ved at klikke på “minus”-symbolet (-).

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning