Hvordan forbedrer Sceneoptimering mine billeder?

Sceneoptimering går et skridt videre for automatisk at forbedre effekten og kvaliteten af dine billeder.

Brug af automatisk sceneoptimering

Når kameraet genkender et emne eller en tilstand, vises et ikon på skærmen, og den optimerede farve bliver automatisk anvendt.

Automatisk sceneoptimering, Sceneoptimeringsikon slået til

Bemærk: Skærmbilledet ovenfor viser placeringen af ikonet i Android version 9.0. Hvis du bruger en tidligere version, vil ikonet være i midten, snarere end til højre.

Hvad er de forskellige tilstande?

Bagsidekameraet er i stand til at vælge mellem tyve forskellige tilstande og anvende den, der passer bedst til hver situation.

• Mad
  • Portrætter
  • Blomster
  • Indendørsbilleder
  • Dyr
  • Landskab
  • Grønne planter
  • Træer
  • Himmel
  • Bjerge
  • Strande
  • Solopgange og solnedgange
  • Kyster
  • Gadebilleder
  • Nattebilleder
  • Vandfald
  • Sne
  • Fugle
  • Modlys
  • Tekst

På S10-telefonerne er der også ti andre tilstande tilgængelige:

• Tøj
  • Køretøjer
  • Sko
  • Hund
  • Ansigt
  • Drinks
  • Scene
  • Baby
  • Mennesker
  • Kat

Bemærk: Sceneoptimeringens nøjagtighed kan variere afhængigt af optageforholdene, herunder flere forskellige emner, uskarphed eller elementer i bevægelse.

Sådan fjerner du automatisk sceneoptimering

Du kan slå denne funktion fra ved blot at trykke på det ikon, der bevæger sig, på skærmen. Ikonet skifter til en grå farve, når Sceneoptimering er blevet deaktiveret.

Automatisk sceneoptimering, Sceneoptimeringsikon slået fra

Bemærk: Skærmbilledet ovenfor viser de korrekte trin til Android version 9.0. Hvis du bruger en tidligere version, skal du deaktivere ved at trykke på ikonet Indstillinger på kameraets forhåndsvisningsside og derefter stryge kontakten "Sceneoptimering".