Hvordan tilslutter jeg min Galaxy Note9 til en Bluetooth-enhed?

Bluetooth er en trådløs forbindelse, der bruges til at udveksle data over korte afstande. Bluetooth gør smartphones i stand til at kommunikere med andre Bluetooth-enheder.

Når du har fået ny mobiltelefon, er du nødt til at oprette forbindelse til (parre den med) Bluetooth-enheden igen. Det er ikke nok blot at tænde Bluetooth-enheden for at tilslutte.

Når du opretter forbindelse mellem din Note9 og en Bluetooth-enhed for første gang, er du nødt til at parre dem først ved at følge disse trin:

1 Aktiver Bluetooth på den enhed, du vil oprette forbindelse til din Note 9 med. Sørg for, at optionen Telefonsynlighed er aktiveret.
Telefonens synlighed skal være aktiveret
2 På din Note9 skal du hente meddelelsespanelet fra toppen af din startskærm.
Åbn notifikationspanelet ved at stryge nedad fra skærmens øverste kant, mens startskærmen vises
3 Tryk på “Bluetooth”-ikonet for at aktivere funktionen.
Tryk på Bluetooth-ikonet for at aktivere funktionen

Bemærk: Du kan åbne Bluetooth-indstillingerne ved at holde “Bluetooth” ikonet nede.

4

Din Note9 vil automatisk søge efter enheder, der også har Bluetooth aktiveret. Tryk på den modtagende enhed, i dette tilfælde [Telefon] Galaxy Note9.

Tryk på den modtagende enhed
5

Din Note9 vil begynde forbindelsesprocessen. Bekræft anmodningen på begge enheder ved at trykke på Ok.

Bekræft tilslutningsanmodningen på begge enheder ved at trykke på OK
6

De to enheder er nu parret. Tryk på Udført for at vende tilbage til startskærmen.

Tryk på Udført for at vende tilbage til startskærmen

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop