Hvordan tilslutter jeg min Galaxy Note9 til en Bluetooth-enhed?

Bluetooth er en trådløs forbindelse, der bruges til at udveksle data over korte afstande. Bluetooth gør smartphones i stand til at kommunikere med andre Bluetooth-enheder.

Når du har fået ny mobiltelefon, er du nødt til at oprette forbindelse til (parre den med) Bluetooth-enheden igen. Det er ikke nok blot at tænde Bluetooth-enheden for at tilslutte.

Når du opretter forbindelse mellem din Note9 og en Bluetooth-enhed for første gang, er du nødt til at parre dem først ved at følge disse trin:

1 Aktiver Bluetooth på den enhed, du vil oprette forbindelse til din Note 9 med. Sørg for, at optionen Telefonsynlighed er aktiveret.
Telefonens synlighed skal være aktiveret
2 På din Note9 skal du hente meddelelsespanelet fra toppen af din startskærm.
Åbn notifikationspanelet ved at stryge nedad fra skærmens øverste kant, mens startskærmen vises
3 Tryk på “Bluetooth”-ikonet for at aktivere funktionen.
Tryk på Bluetooth-ikonet for at aktivere funktionen

Bemærk: Du kan åbne Bluetooth-indstillingerne ved at holde “Bluetooth” ikonet nede.

4

Din Note9 vil automatisk søge efter enheder, der også har Bluetooth aktiveret. Tryk på den modtagende enhed, i dette tilfælde [Telefon] Galaxy Note9.

Tryk på den modtagende enhed
5

Din Note9 vil begynde forbindelsesprocessen. Bekræft anmodningen på begge enheder ved at trykke på Ok.

Bekræft tilslutningsanmodningen på begge enheder ved at trykke på OK
6

De to enheder er nu parret. Tryk på Udført for at vende tilbage til startskærmen.

Tryk på Udført for at vende tilbage til startskærmen

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Ring

General Support

Hvis du har spørgsmål om hvad der sker med kanaler fra YouSee, DR og Waoo, se her

707 019 70

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00