Hvordan forbinder jeg min Note9 til en skærm med DeX?

Samsung DeX giver dig mulighed for at bruge din smartphone som en computer ved, at du forbinder din mobilenhed til en ekstern skærm, som f.eks. et tv eller en monitor.

Bemærk: Brug kun officielt Samsung DeX-understøttet tilbehør for at undgå problemer med ydeevne og funktionsfejl grundet programmer fra tredjeparter.

Du kan forbinde din smartphone til en ekstern skærm på tre måder.

Dette DeX Cable er den nemmeste måde at forbinde din Note9 til en skærm på, da det sker gennem ét enkelt kabel.

DeX Cable
1 Forbind kablet til din Note9.
2 Forbind den anden ende af kablet til dit tv eller monitor.

Der vises to muligheder på din skærm:

Start Samsung DeX: Mobilenhedens skærm slukker og vises på det tilsluttede tv eller monitor i desktop-tilstand. Brug din enhed som touchpad til at styre, hvad der foregår på skærmen.

Samsung DeX-touchpad

Skift til “screen mirroring”: Der vises det samme indhold på din Note9 og på den tilsluttede skærm.

Samsung DeX screenmirror

Du kan også forbinde din Note9 til en ekstern skærm med en HDMI-adapter eller en multiport-adapter.

USB Type C - HDMI adapter
USB – HDMI multiport-adapter
1 Forbind din Note9 til adapteren.
2 Forbind adapteren til dit tv eller monitor.

Der vises to muligheder på din skærm:

Start Samsung DeX: Mobilenhedens skærm slukker og vises på det tilsluttede tv eller monitor i desktop-tilstand. Brug din enhed som touchpad til at styre, hvad der foregår på skærmen.

Samsung DeX-touchpad

Skift til “screen mirroring”: Der vises det samme indhold på din Note9 og på den tilsluttede skærm.

Samsung DeX screenmirror
1 Forbind DeX Pad til en stikkontakt.
2 Forbind den ene ende af HDMI-kablet til DeX Pad's HDMI-port, og forbind den anden ende af kablet til en HDMI-port på et tv eller en monitor.
Forbind HDMI-kablet til DeX Pad
3 Forbind din smartphone til mobilenhedens stik (USB type-C) på DeX Pad.
Forbind mobilen til DeX Pad

Bemærk: Sørg for, at din smartphone sættes vandret ind i stikket. Ellers kan DeX Pad og din smartphone blive beskadiget.