Hvordan oplader jeg batteriet på min Galaxy A8/A8+ 2018?

Du skal oplade batteriet, inden du bruger det for første gang, eller når det ikke har været brugt i en længere periode.

Brug kun opladere, batterier og kabler, som er godkendte af Samsung. Ikke-godkendte opladere eller kabler kan få batteriet til at eksplodere eller beskadige enheden.

Enheden kan blive alvorligt beskadiget, hvis opladeren tilsluttes forkert. Skader, som skyldes forkert brug, dækkes ikke af garantien.

1 Tilslut USB-kablet til USB-strømadapteren og indsæt USB-kablet i enhedens multifunktionsstik.
Tilslut USB-kablet til USB-strømadapteren og indsæt USB-kablet i enhedens multifunktionsstik
2 Slut USB-strømadapteren til en stikkontakt

If you want to charge with a Micro USB cable, connect the Micro USB connector to charge the battery with a Micro USB cable.

Tilslut ikke et micro USB-kabel direkte til enhedens multifunktionsstik. Hvis du gør det, kan du beskadige enheden.

Micro USB-adapterstikket anvendes til opladning af batteriet og til tilslutning til en computer via micro USB-kablet.

Slut USB-strømadapteren til en stikkontakt

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning