Hvordan sætter jeg mit SIM-kort i Galaxy A3?

Hav SIM-kortværktøjet og Nano-SIM klar.

Hvordan sætter jeg mit SIM-kort i Galaxy A3?
1 Stik SIM-kortværktøjet ind i hullet på SIM-kortbakken for at få bakken ud. Der lyder et lille klik, når bakken springer ud. Det er vigtigt, at SIM-kortværktøjet holdes lodret i forhold til hullet. Ellers kan enheden blive beskadiget.
Hvordan sætter jeg mit SIM-kort i Galaxy A3?
2 Træk bakken forsigtigt ud af SIM-kortporten, og læg SIM-kortet i bakken med de guldfarvede kontakter nedad.
Hvordan sætter jeg mit SIM-kort i Galaxy A3?
3 Sæt SIM-kortbakken tilbage i SIM-kortporten. Tjek, at bakken er helt tæt lukket for at undgå, at der trænger fugt og støv ind i enheden.

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!

Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover. På forhånd tak!

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning