Hvordan sætter jeg mit SIM-kort i Galaxy A5?

1 Stik SIM-kortværktøjet ind i hullet på SIM-kortbakken for at få bakken ud. Der lyder et lille klik, når bakken springer ud. Det er vigtigt, at SIM-kortværktøjet holdes lodret i forhold til hullet. Ellers kan enheden blive beskadiget.
Hvordan sætter jeg mit SIM-kort i Galaxy A5?
2 Træk bakken forsigtigt ud af SIM-kortporten, og læg SIM-kortet i bakken med de guldfarvede kontakter nedad.
Hvordan sætter jeg mit SIM-kort i Galaxy A5?
3 Sæt SIM-kortbakken tilbage i SIM-kortporten. Tjek, at bakken er helt tæt lukket for at undgå, at der trænger fugt og støv ind i enheden.

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!

Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.

På forhånd tak!

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Ring

707 019 70General Support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.
For hvidevarer hjælper vores eksperter dig
Mandag til Fredag 08:00-18:00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

B2B support

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00