Hvordan tager man et skærmbillede på Samsung Galaxy S5?

Der er to måder, man kan tage et skærmbillede på Galaxy S5 på.

Den første måde er at holde Hjem og Power-knappen inde samtidig i et par sekunder. Skærmkanterne blinker så for at indikere, at der er taget et skærmbillede. Billederne gemmes i galleriet.

Du kan også tage et skærmbillede ved at stryge med siden af hånden hen over skærmen, fra venstre mod højre og vice versa.

Billederne gemmes i galleriet
Du kan også tage et skærmbillede ved at stryge med siden af hånden hen over skærmen

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!

Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.

På forhånd tak!

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning