Hvordan tager man et skærmbillede på Samsung Galaxy S5?

Der er to måder, man kan tage et skærmbillede på Galaxy S5 på.

Den første måde er at holde Hjem og Power-knappen inde samtidig i et par sekunder. Skærmkanterne blinker så for at indikere, at der er taget et skærmbillede. Billederne gemmes i galleriet.

Du kan også tage et skærmbillede ved at stryge med siden af hånden hen over skærmen, fra venstre mod højre og vice versa.

Billederne gemmes i galleriet
Du kan også tage et skærmbillede ved at stryge med siden af hånden hen over skærmen

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!

Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.

På forhånd tak!

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Live Chat

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00