Hvordan tilpasser jeg fjernbetjeningsindstillingerne på S Pen?

Skift og tilpas appen, funktionerne eller handlingerne for din S Pen-knap så at den passer  til dine præferencer og behov.

Sådan tændes S Pen remoteKlik for at Vise
1

Åbn Indstillinger.

2

Tryk på Avancerede funktioner.

Tryk på Avancerede funktioner i Indstillinger
3

Tryk på S Pen.

4

Vælg S Pen remote.

5 Stryg for at tænde for fjernbetjeningen.
Menuen S Pen remote

Du kan også aktivere den via notifikationspanelet:

1 Åbn notifikationspanelet ved at trække nedad fra toppen af enheden.
2 Udvid mulighederne i notifikationspanelet.
Rul notifikationspanelet ned
3 Stryg notifikationspanelet til venstre.
Udvidet notifikationspanel
4

Tryk på S Pen remote.

Valgmuligheden S Pen remote i notifikationspanelet

Bemærk: Sørg for, at S Pen har tilstrækkeligt batteri, så Bluetooth-forbindelsen fungerer korrekt.

Tilpasning af den app, der skal starte, når du holder knappen nedeKlik for at Vise
1

Åbn indstillingsskærmen S Pen remote.

2

Tryk på og Hold nede på pen knappen for at.

3 Vælg den app eller funktion, du ønsker, skal starte (fx Kamera, Lommeregner, Oversæt).
Vælg en app fra listen
Tilpasning af enkelt- eller dobbelttryksstyringKlik for at Vise
1

Åbn indstillingsskærmen S Pen remote.

2

Stryg for at aktivere de apps, du vil tilpasse, i afsnittet Apphandlinger.

3

Tryk på Enkelt tryk for at vælge, hvad du vil have, at der sker, når du trykker én gang på knappen.

Enkelt tryk for at vælge appen
4

Tryk på Dobbelttryk for at vælge, hvad du vil have, at der sker, når du dobbelttrykker på knappen.

Dobbelttryk for at vælge appen

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning