Ofte stillede spørgsmål og svar vedr. Note9

1 Jeg kan ikke oprette forbindelse til (parre med) en Bluetooth-enhed

Når du har fået ny mobiltelefon, er du nødt til at oprette forbindelse til (parre den med) Bluetooth-enheden igen.(Det er ikke nok at tænde Bluetooth enheden).

- Bluetooth-enhed: Tænd → Aktivér parringstilstand (afhænger af enheden)

- Mobiltelefon: Tænd Bluetooth → Vælg den enhed, der skal oprettes forbindelse til → Opret forbindelse

2 Når enheden tændes fra AOD-skærmbilledet, ser man i et stykke tid et efterbillede på startskærmen

Det sker, når man skifter fra et mørkt skærmbillede til et lyst skærmbillede, ogskyldes den måde, AMOLED-skærmen fungerer på, så det er helt normalt.

Der er udgivet en ny AOD-version (3.3.00.3) med henblik på at mindske dette fænomen, så vi anbefaler at opdatere AOD til nyeste version.

* Indstillinger -> Låseskærm -> Always On Display -> Information om Always On Display -> Opdater

3 S Pen bliver ikke registreret ordentligt, når man tegner linjer med S Pen, er de buede, eller kameraet fokuserer ikke ordentligt med autofokus

Nogle etuier og noget tilbehør til mobiltelefoner kan indeholde magnetiske
komponenter. Hvis etuiet eller andet tilbehør indeholder en magnet, kan den påvirke brugen af S Pen og kameraet, så vi anbefaler at forsøge at fjerne tilbehøret.

※Magnetisk holder, etuier med magnetisk lukning, magnetiske kabler og lign.

4 Baggrundsbilledet ser pludselig forkert ud

Det er et midlertidigt problem, der kan løses ved at nulstille baggrundsbilledet.

Hidtidige undersøgelser af problemettyder på, at det opstår i visse tilfælde, når baggrundsbilledet er blevet gendannet fra en skykonto.

Nulstil baggrundsbilledet som forklaret herunder.

※ Sådan indstilles baggrundsbilledet

1. Ved hjælp af Samsung-tema

■ Indstillinger → Baggrundsbillede og temaer → Åbn skærmbilledet for Samsung-tema → Vælg det baggrundsbillede, du ønsker

fra Mit baggrundsbillede

2. Valg af baggrundsbillede via Galleri

■ Galleri → Vælg det ønskede billede → Tryk på indstillingsknappen øverst til højre → Angiv som baggrundsbillede

5 Objektivet til hovedkameraet befinder sig ikke i midten

Kameraet i Note9 er udstyret med en funktion til at dæmpe rystelser (optisk billedstabilisering), som kræver ekstra plads.

Når kameraet ikke er i brug, kan objektivets vægt derfor få objektivet til at bevæge sig lidt. Det er helt normalt, og objektivet vil bevæge sig ind til en normal position, når kameraet bliver tændt, og den optiske billedstabilisering bliver aktiveret.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning