Sådan bruger du S Pen fjernbetjeningen på Samsung Galaxy Note 9?

I denne video viser vi dig, hvordan du bruger S Pen som fjernbetjening på din Galaxy Note9.

Find ud af hvilke funktioner S Pen har og få mest muligt ud af din Note9.

Video Alternative Text

Sådan bruger du S Pen fjernbetjeningen på Samsung Galaxy Note 9?Klik for at Vise

Velkommen!

Den nye S Pen er udstyret med Bluetooth, så du kan bruge den som fjernbetjening.

For at aktivere S Pen-fjernbetjeningen skal du starte Indstillinger-appen, trykke på Avancerede funktioner, derefter trykke på S Pen og S Pen remote.

Lad os afprøve det!

Når du er i Kamera-appen, kan du nemt tage billeder uden at bruge selvudløseren.

Tryk på S Pen-knappen én gang for at tage et billede, og tryk på den to gange for at skifte mellem front- og bagsidekameraet.

Hvis du er i Media Player-appen, kan du afspille en video eller sætte den på pause med ét enkelt tryk på S Pen-knappen.

Med et dobbelttryk på S Pen skifter du til næste sang eller video.

I Diktafon-appen kan du afspille en optagelse eller sætte den på pause ved at trykke en enkelt gang på S Pen.

Hvis du laver en præsentation kan du nemt gå til næste slide med et enkelt tryk eller gå til forrige slide ved at dobbelttrykke på S Pen.

Når du er i Galleri, tager et enkelt tryk på S Pen dig til næste billede og et dobbelttryk vender tilbage til det forrige.

Du kan også trykke og holde S Pen-knappen nede til hurtigt at gå ind på en forudvalgt app såsom kamera eller galleri.

Det er også muligt at låse din skærm op med S Pen.

For at aktivere denne funktion skal du først indstille en sikker skærmlås, såsom et mønster, en pinkode eller en adgangskode.

Dette vil deaktivere andre sikkerhedsfunktioner såsom fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

Derefter skal du starte Indstillinger-appen og trykke på Avancerede funktioner.

Tryk på S Pen, tryk så og vælg Lås op med S Pen remote, og så OK.

Ved at trykke på S Pen-knappen bliver din skærm nu låst op, og startskærmen vil komme frem.

Vi håber, du kunne lide denne video om hvordan du bruger din Samsung Galaxy Note9.

Se venligst vores andre videoer, eller besøg Samsung Community for at lære mere om alle dine Samsung-produkter.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning