Level Active

Specifikationer

Level Active (EO-BG930)

Bluetooth
  • Version 4.1
  • Profiles A2DP,HSP,HFP,AVRCP
  • Audio Streaming Ja
  • Multipoint Ja
Generelt
  • Microphone Ja
  • Pakkens indhold Eartips (L,M,S), Wingtips(L,S), Wireclip, Charging Cable, QSG
Call Function
  • Call Receiving Ja
  • Mute/Reject Function Ja
Batteri
  • Indstilling Built-In Battery (Li-Ion Battery), *Battery time(Play/Talk/Standby) depends on factors such as configuration, connected mobile devices, signal strength, operating temperature, features selected, frequency of calls and voice, data and other application usage patterns.
  • Play Time Up to 5.5 Hrs
  • Talk Time Up to 5.5 Hrs
  • Standby Time Up to 250 Hrs
Opkoblingsmuligheder
  • 3.5mm headphone connector Nej
  • Micro USB Ja
Fysisk specifikation
  • Vægt 18,2 g

Nyttige links

andre softwareværktøjer og services

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Windows Phone 7

Teknologi, som vil erstatte din computer.

• Samsung Apps

Gratis Premium apps, udelukkende for din Galaxy

• Samsung Dive

Find din mobile enhed

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Ring

General Support

Hvis du har spørgsmål om hvad der sker med kanaler fra YouSee, DR og Waoo, se her

707 019 70

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00