49" MU6125 Flat
Smart 4K UHD TV

49" MU6125 Flat Smart 4K UHD TV

UE49MU6125K

Specifikationer

49" MU6125 Flat Smart 4K UHD TV (UE49MU6125K)

Serie
6
Display
  • Skærmstørrelse 49"
  • Opløsning 3,840 × 2,160
Videoklip
  • Picture Engine UHD Up-Scaling
  • PQI (Picture Quality Index) 1300
  • HDR (High Dynamic Range) HDR
  • Dynamisk kontrast Mega Contrast
  • Micro Dimming UHD Dimming
  • PurColor Ja
  • Contrast Enhancer Ja
  • Auto Motion Plus Ja
  • Filmtilstand Ja
Lyd
  • Dolby Digital Plus Ja
  • DTS Codec Ja
  • Udgangseffekt (RMS) 20 W
  • Højtalertype 2 ch (Down Firing w/Bass Reflex)
  • Multiroom Link Ja
Smart Service
  • Browser Ja
Convergence
  • Mobile to TV - Mirroring, DLNA Ja
  • 360 Video Player Ja
  • WiFi Direct Ja
Tuner/Transmitter
  • Digital modtagelse DVB-T2/C
  • Analog modtagelse Ja
  • CI (Common Interface) CI+(1.3)
  • Data Broadcasting HbbTV 1.5 (CZ,SK,DE,AT,FR,ES,EE)/ HbbTV 1.0 (PL,HU,CH,BE,NL,LU,PT,DK,FI)/ MHEG 5(GB,IE)
Opkoblingsmuligheder
  • HDMI 3
  • USB 2
  • Component In (Y/Pb/Pr) 1
  • Composite In (AV) 1 (Common Use for Component Y)
  • Ethernet (LAN) Ja
  • Digital lydudgang (optisk) 1
  • RF-indgang (jordbaseret/kabelindgang) 1/1 (Common Use for Terrestrial)/0
  • CI-port 1
  • HDMI A / Return Ch. Support Ja
  • HDMI Quick Switch Ja
  • Trådløst LAN indbygget Ja
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Ja
Design
  • Rammetype VNB
Øvrige funktioner
  • Instant On Ja
  • Processor Quad-Core
  • Tilgængelighed Voice guide (UK English, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Polish, Danish, Swedish, Finnish, Norwegian, Portuguese, Russian(only when connecting to Network in EE,LV,LT))/ Enlarge/ High contrast/ Learn TV Remote(UK English, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Polish, Danish, Swedish, Finnish, Norwegian, Portuguese, Russian(only when connecting to Network in EE,LV,LT))/ Multi-output Audio
  • Digital Clean View Ja
  • Automatisk kanalsøgning Ja
  • Autosluk Ja
  • Billedtekst (undertekst) Ja
  • Connect Share™ (HDD) Ja
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Ja
  • Indlejret POP Ja
  • EPG Ja
  • Extended PVR Ja
  • Game Mode Ja
  • Menusprog 27 European Languages + Russian(only when connecting to Network in EE,LV,LT)
  • USB HID Support Ja
  • Tidsforskydning Ja
  • Ultra Clean View Ja
Eco-funktioner
  • Eco Sensor Ja
  • Energiklasse (fra højeste A+++ til laveste D) A
Strøm
  • Strømforsyning AC220-240V 50/60Hz
  • Strømforbrug (maks.) 150 W
Dimensioner
  • Pakkestørrelse (BxHxD) 1381 x 750 x 178 mm
  • Mål med stander (B x H x D) 1107.9 x 707.4 x 310.5 mm
  • Mål uden stander (B x H x D) 1107.9 x 647.7 x 53.4 mm
Vægt
  • PakkeVægt 19 kg
  • Sæt-vægt uden fod 13,6 kg
  • Sæt-vægt uden fod 12,3 kg
Tilbehør
  • Fjernbetjeningstype TM1240A
  • Batterier (til fjernbetjening) Ja
  • Mini Wall Mount Support Ja
  • Vesa Wall Mount Support Ja
  • Brugervejledning Ja
  • E-manual Ja
  • Strømkabel Ja

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning