Kan jeg bruge de samme højtalere til både min DVD og Blu-ray afspillere?

Du kan bruge samme højtalere til alle dine enheder hvis du kobler alle eksterne enheder direkte til dit TV.
Hvis du har et HD-TV (High Definition) anbefales det at du bruger et HDMI-kabel (High Definition Multimedia Interface) for at få bedste mulige lyd og billedekvalitet fra din Blu-ray eller DVD afspiller.

1 Forbind din Blu-ray afspiller til dit TV ved at bruge et HDMI kabel Dette sender både lyd og billede til dit TV via den samme kabel.
Forbind din Blu-ray afspiller til dit TV ved at bruge et HDMI kabel Dette sender både lyd og billede til dit TV via den samme kabel
2 På DVD-afspillere, forbindes "Audio Out" porten i din afspilleren til "Audio In" porten på dit TV med standard Phono-kabler (rødt og hvidt stik).
På DVD-afspillere, forbindes Audio Out porten i din afspilleren til Audio In porten på dit TV med standard Phono-kabler
3 Forbind "AUDIO OUT" porten på dit TV til dine højtalere med en standard lyd kabel or a Digital Lyd (Optisk) kabel.
Forbind AUDIO OUT porten på dit TV til dine højtalere med en standard lyd kabel or a Digital Lyd (Optisk) kabel
4 Dit TV kommer nu at have mulighed for at sende lyd signaler til begge højtalere fra begge afspillere.

Hvis du ikke bruger HDMI for at forbinde din Blu-ray afspillere til dit TV, så kan du forbinde dit højtaler system ved følge nedenstående trin.

1 Forbind "Audio Out" porterne på både din Blu-ray og DVD afspillere med hjælp af de røde og hvide stik, til "AUDIO IN" porten på dit TV.
2 Forbind "Audio Out" porterne på dit TV til højttalerne med hjælp af standard lyd kabler, eller en Digital lyd (Optisk) kabel.
3 Dit TV kommer nu at sende lydsignal til dine højtalere fra begge enheder.
4 Var opmærksom på at denne forbindelses type måske ikke er muligt hvis dit TV ikke har nok "Audio In" porte.

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 7 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning