Kan jeg bruge de samme højtalere til både min DVD og Blu-ray afspillere?

Du kan bruge samme højtalere til alle dine enheder hvis du kobler alle eksterne enheder direkte til dit TV.
Hvis du har et HD-TV (High Definition) anbefales det at du bruger et HDMI-kabel (High Definition Multimedia Interface) for at få bedste mulige lyd og billedekvalitet fra din Blu-ray eller DVD afspiller.

1 Forbind din Blu-ray afspiller til dit TV ved at bruge et HDMI kabel Dette sender både lyd og billede til dit TV via den samme kabel.
Forbind din Blu-ray afspiller til dit TV ved at bruge et HDMI kabel Dette sender både lyd og billede til dit TV via den samme kabel
2 På DVD-afspillere, forbindes "Audio Out" porten i din afspilleren til "Audio In" porten på dit TV med standard Phono-kabler (rødt og hvidt stik).
På DVD-afspillere, forbindes Audio Out porten i din afspilleren til Audio In porten på dit TV med standard Phono-kabler
3 Forbind "AUDIO OUT" porten på dit TV til dine højtalere med en standard lyd kabel or a Digital Lyd (Optisk) kabel.
Forbind AUDIO OUT porten på dit TV til dine højtalere med en standard lyd kabel or a Digital Lyd (Optisk) kabel
4 Dit TV kommer nu at have mulighed for at sende lyd signaler til begge højtalere fra begge afspillere.

Hvis du ikke bruger HDMI for at forbinde din Blu-ray afspillere til dit TV, så kan du forbinde dit højtaler system ved følge nedenstående trin.

1 Forbind "Audio Out" porterne på både din Blu-ray og DVD afspillere med hjælp af de røde og hvide stik, til "AUDIO IN" porten på dit TV.
2 Forbind "Audio Out" porterne på dit TV til højttalerne med hjælp af standard lyd kabler, eller en Digital lyd (Optisk) kabel.
3 Dit TV kommer nu at sende lydsignal til dine højtalere fra begge enheder.
4 Var opmærksom på at denne forbindelses type måske ikke er muligt hvis dit TV ikke har nok "Audio In" porte.

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER