Kan ikke bruge apps fra Samsung TV Smart Hub Home

Et Samsung Smart TV, der viser Velkommen, start din Smart Hub! Skærm

Fra og med 2023 skal du have en Samsung-konto til Samsung Smart TV og Smart Monitors for at få adgang til Smart Hub, vores netværksbaserede smartservice, der inkluderer apps (såsom streamingtjenesteapps) samt vores andre smartfunktioner, der er tilgængelige via din enhed. Du skal muligvis bruge en separat enhed (bærbar, stationær eller mobiltelefon) for at oprette eller logge ind på en Samsung-konto. Hvis du vælger ikke at logge ind på en Samsung-konto, vil du kun kunne oprette forbindelse til eksterne enheder (såsom HDMI og jordbaseret trådløst tv med brug af antennetunere). Desuden vil dit tv ikke kunne bruge Smart Hub-apps. Dette omfatter apps som Netflix og YouTube, samt Samsung-servicer som f.eks Samsung Health. For at løse dette problem skal du logge ind på din Samsung-konto og acceptere vilkårene og betingelserne på dit Smart TV.

Bemærk: De viste funktioner og billeder kan afvige fra dine enheder afhængigt af modellen eller det geografiske område.

Forskellige shows og muligheder, der vises på startskærmen på et Samsung Smart TV

Når du logger ind på din Samsung-konto, kan du nyde forskellige servicer og funktioner, såsom:

• Se film eller dramaer ved hjælp af tv-apps
  • Se forskellige kanaler såsom nyheder og underholdning på Samsung TV Plus
  • Indholdsanbefalinger skræddersyet til dine præferencer
  • Styring af enheder med SmartThings-appen
  • Brug af Samsung-servicer såsom App Store og softwareopdateringer
  • Download af hundredvis af gratis apps og modtagelse af automatiske opdateringer fra App Store
  • Søge efter indhold med Bixby-stemmekommandoer

Bemærk: Nogle funktioner og servicer kan variere afhængigt af enhed, model og land.

Du kan logge ind eller oprette en Samsung-konto under tv'ets indledende opsætning. Hvis du sprang det over under den indledende opsætning ved at vælge Senere på kontotrinnet, kan du registrere din konto på Smart Hub Home, når tv'et er konfigureret.

1 For at begynde skal du gå til Smart Hub Home og derefter vælge Konfigurer nu.
Et Samsung Smart TV, der viser Velkommen, start din Smart Hub! Skærm
2 Scan QR-koden på dit tv med din telefons kamera.

Bemærk: Hvis du sprang netværksopsætningen over under den indledende opsætning, kan du registrere din Samsung-konto efter opsætning af netværket.

En Samsung-konto-QR-kode på et Samsung Smart TV ved siden af den samme QR-kode på en Galaxy-telefon
3 Følg instruktionerne på skærmen på din telefon for enten at logge ind på din konto eller oprette en ny konto.
En Samsung-konto-QR-kode på et Samsung Smart TV ved siden af Samsung-kontologinskærmen på en Galaxy-telefon
  • Hvis du allerede har en Samsung-konto, kan du logge ind på dit tv ved at indtaste din e-mail og adgangskode på din telefon.
  • Hvis du har en Galaxy-telefon logget ind på din Samsung-konto, kan du logge ind på tv'et med den samme Samsung-konto. For at gøre det skal du trykke på pop-up, der vises, når du scanner QR-koden.
  • Hvis du ikke har en Samsung-konto, kan du oprette en ny konto eller logge ind på tv'et med din Google-konto.

Bemærkninger:

• Minimumsalderen for at registrere en Samsung-konto kan variere fra land til land.
4 Når du har logget ind på din Samsung-konto, skal du fuldføre de resterende opsætningstrin. Du skal acceptere Samsungs vilkår og betingelser. Hvis du springer vilkår og betingelser over, selv når du er logget ind på din Samsung-konto, bliver du logget ud af din Samsung-konto.
Et Samsung Smart TV viser Samsung-kontoens Samsung-brugerskærm
5 Når opsætningen er fuldført, kan du bruge tv'ets Smart Hub-apps.
Et Samsung Smart TV viser Smart Hub-startskærmen

Hvis du har en Samsung-konto, men ikke sluttede den til dit Smart TV under den indledende opsætning, kan du også logge ind fra din tv-skærm ved hjælp af fjernbetjeningen.

1 For at begynde skal du gå til Smart Hub Home og derefter vælge Konfigurer nu.
Et Samsung Smart TV, der viser Velkommen, start din Smart Hub! Skærm
2 Vælg Fjernbetjening.
Forskellige muligheder for at logge ind på en Samsung-konto vises på et Samsung Smart TV

Bemærk: Læs afsnittet ovenfor for at lære, hvordan du logger på eller opretter en Samsung-konto ved hjælp af en mobilenhed. Hvis du sprang netværksopsætningen over under den indledende opsætning, kan du registrere din Samsung-konto efter opsætning af netværket.

3 Indtast dine Samsung-kontooplysninger.
Log på med din fjernbetjening vises på et Samsung Smart TV ved siden af en hånd, der holder en fjernbetjening til fjernsynet
4 Fortsæt derefter med to-trinsbekræftelse. Vælg Send kode for at bekræfte din identitet.
5 Indtast derefter den kode, du har modtaget. Vælg Bekræft.

Bemærk: Din Samsung-konto giver ekstra sikkerhed med totrinsbekræftelse. Du kan ændre eller tilføje et telefonnummer på Samsung-kontoens websted.

6 Når du har logget ind på din Samsung-konto, skal du fuldføre de resterende opsætningstrin. Du skal acceptere Samsungs vilkår og betingelser. Hvis du springer vilkår og betingelser over, selv når du er logget ind på din Samsung-konto, bliver du logget ud af din Samsung-konto.
Et Samsung Smart TV viser Samsung-kontoens Samsung-brugerskærm
7 Når opsætningen er fuldført, kan du bruge tv'ets Smart Hub-apps.
Et Samsung Smart TV viser Smart Hub-startskærmen