Hvad er Screen Mirroring, og hvordan bruger jeg det med mit Samsung-tv?

Se din smartphone-skærm på dit tv. Det betyder, at du kan se dine foretrukne serier, mens du er på farten, og derefter fortsætte med at se dem på den store skærm, så snart du kommer hjem.

Hvad er Screen Mirroring?

Screen Mirroring er en teknologi, der gør det muligt at overføre skærmens indhold fra en mobilenhed til tv-skærmen som det er og se dit indhold på en stor skærm på tv'et. SmartThings- og Smart View-appsene giver dig mulighed for hurtigt og nemt at oprette forbindelse til dit Samsung smart-tv, men du kan også oprette forbindelse via en Wi-Fi- eller HDMI-forbindelse. Derudover kan du fra 2020-modellen spejle din telefon ved blot at røre ved tv'et. Forskelligt indhold som fotos, videoer og apps på din smartphone vises på en større skærm og føles mere imponerende.

For at spejle skærmen trådløst skal dit tv have en Wi-Fi-forbindelse. For ikke-smart-tv'er har du brug for en casting-enhed som en Samsung AllShare Cast, Chromecast eller Amazon Firestick.

Screen Mirroring til indretning

Bemærk: Processen med at dele din skærm til et tv varierer afhængigt af mærket og modellen på både dit tv og din enhed. Følgende instruktioner er til skærmdeling af enhver mobilenhed til et Samsung-tv.

Tilslutning ved hjælp af SmartThings

SmartThings er Samsungs hub til styring af smart-enheder og kan downloades til både Android- og iOS-enheder. SmartThings kan automatisk registrere og oprette forbindelse til de fleste Samsung-tv'er, der er produceret fra 2016 og fremefter. Hvis dit tv blev lavet før dette, kan du prøve at oprette forbindelse med Smart View-appen i stedet.

Trin 1. Forbind dit Samsung smart-tv og din enhed til det samme Wi-Fi-netværk.
Trin2. Download SmartThings-appen på din enhed.

Bemærk: Hvis du bruger en Samsung-enhed, har du muligvis allerede SmartThings-appen installeret. (Opdatering påkrævet)

Trin 3. Åbn SmartThings-appen.
Trin 4. Tryk på Tilføj Enhed.

Alle tilgængelige enheder vises. Hvis du ikke kan se din enhed, skal du sørge for, at den er tændt. Hvis den stadig ikke vises, skal du prøve at slukke den og tænde den igen og genstarte SmartThings-appen.

Deling ved hjælp af SmartThings, trin 1

Trin 5. Vælg dit tv eller Scan dit tv i nærheden.
Trin 6. Tryk på dit tv og opret forbindelse til din enhed.

Dit tv er nu forbundet til SmartThings, og du kan bruge din enhed som en ekstra fjernbetjening til tv'et. Du kan også bruge Smart View til at se fotos, film og musik fra din enhed.

Trin 7. Tryk på dit tilsluttede tv, og tryk på Flere indstillinger.
Trin 8. Vælg Spejl skærm (Smart View).

Deling ved hjælp af SmartThings, trin 2

Bemærk: Sørg for, at din telefon er i nærheden af dit tv, så de kan oprette forbindelse.

Tilslutning ved hjælp af Smart View

Samsungs Smart View-app giver dig mulighed for at nyde indhold, der er gemt på din mobil og pc, på dit Samsung smart-tv. Du kan også styre tv'et ved at bruge din enhed som en ekstra fjernbetjening.

Trin 1. Forbind din enhed/pc og tv til det samme Wi-Fi-netværk.
Trin 2. træk hurtigpanelet på din telefon ned, og tænd for Smart View.
Trin 3. Du får vist alle tilgængelige enheder. Tryk på dit tv.

Deling ved hjælp af Smart View

Bemærk: Hvis du ikke kan se dit tv, skal du trykke på opdateringssymbolet for at søge igen. Hvis du stadig ikke kan se dit tv, skal du sørge for, at det er tændt og forbundet til det samme Wi-Fi-netværk som din enhed.

Trin 4. Vælg Mine fotos, Mine videoer eller Min musik.
Trin 5. Vælg det indhold, du vil afspille på tv'et.

Din enhed og dit tv er nu forbundet. Denne forbindelse huskes og oprettes, hver gang du åbner Smart View-appen. Du kan nu styre dit tv via Smart View-appen og afspille indhold fra din enhed.

Hvis billedet er lille på skærmen, kan du ændre billedformatet.

Trin 1. Gå til Smart View og tryk på Flere indstillinger (tre lodrette prikker).
Trin 2. Tryk på Indstillinger > Telefonens højde-bredde-forhold.
Trin 3. Vælg Fuld skærm på tilsluttet enhed for at gøre det til en fuld skærm.

Bemærk: Afhængig af din enhed bliver du bedt om at tillade forbindelsen eller indtaste en PIN-kode.

Tilslutning ved hjælp af Airplay

Se fotos og videoer via AirPlay

Trin 1. Åbn Photos-appen.
Trin 2. Find det foto eller den video, du vil dele.
Trin 3. Tryk på delingsikonet nederst til venstre på skærmen.
Trin 4. Tryk på AirPlay.
Trin 5. Tryk på det tv, du vil oprette forbindelse til.
Trin 6. Indtast koden, der vises på tv'et på din Apple-enhed, hvis du bliver bedt om det.

Afspil lyd via AirPlay

Trin 1. Åbn musikafspilleren på din Apple-enhed.
Trin 2. Vælg en sang.
Trin 3. Tryk på Airplay-ikonet.
Trin 4. Tryk på det tv, du vil oprette forbindelse til.
Trin 5. Indtast koden, der vises på tv'et på din Apple-enhed, hvis du bliver bedt om det.

Find AirPlay-indstillingerne

Trin 1. Gå til Indstillinger.
Trin 2. Gå til Generelt.
Trin 3. Vælg Apple AirPlay-indstillinger.

Bemærk: Dit tv og din Apple-enhed skal være forbundet til det samme Wi-Fi-netværk.

Tilslutning ved hjælp af Tap View

Tap View-funktionen er en ny funktion i 2020. Bare tryk på tv'et med din telefon for at spejle den.

Indstillinger, der skal forberedes på forhånd

Kontroller, om tv'ets Smart View-funktion er tændt (Indstillinger > Generelt > Styring af ekstern enhed > Styring af tilslutning af enhed > Meddelelse om adgang).

Sådan konfigurerer du Tap View på din telefon

Trin 1. På din telefon skal du åbne appen SmartThings til mobil, og derefter trykke på Menu-ikonet (de tre vandrette streger).
Trin 2. Tryk på Indstillinger-ikonet, og gå derefter til Tryk og vis, Lyd ved tryk. Tryk på knappen for at tænde det.
Trin 3. Tag din telefon hen til tv'et, og tryk på meddelelsen Tillad registrering af tilstedeværelse af telefon, når den vises på skærmen på din telefon.

Deling ved hjælp af Tap View

Bemærk:

• Kun tilgængelig fra TU7000 og over tv-model (herunderLifestyle/Outdoor-TV) og Samsung Galaxy-modeller fra lanceringen. (Android 8.1 og nyere)
  • For at bruge Tap View skal du opdatere in SmartThings-app til version 1.745 eller senere. Den kan downloades fra Google Play Butik eller Apple App Store.
  • Når du begynder at spejle, skal du annullere tilstanden strømbesparelse i strømtilstand.
Tilslutning med en HDMI-adapter

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse trådløst, kan du prøve at bruge en HDMI-adapter til at slutte din enhed til dit tv. Officielle Samsung HDMI-adaptere sælges separat og understøtter enheder med USB-C-porte.

Hvis du bruger en ældre enhed uden en USB-C-port, kan du muligvis finde en kompatibel tredjepartsadapter, men dens ydeevne kan ikke garanteres.

Trin 1. Tilslut et HDMI-kabel til HDMI-adapteren.
Trin 2. Tilslut den anden ende af HDMI-kablet til en HDMI-port på dit tv.
Trin 3. Tilslut HDMI-adapteren til USB-porten på din enhed.
Trin 4. Tænd for dit tv, og skift indgangen til den HDMI-port, du bruger.

Skærmdeling af Netflix og YouTube

Nogle apps som Netflix og YouTube har en indbygget skærmdelingsfunktion, der gør det nemt at dele, hvad du ser, mellem den store og lille skærm.

Trin 1. Forbind din enhed og dit tv til det samme Wi-Fi-netværk.
Trin 2. Download den kompatible app til din enhed og dit tv.
Trin 3. Log ind eller opret en konto. Log ind på den samme konto på både dit tv og din enhed.
Trin 4. Åbn det indhold, du vil se gennem din enhed.
Trin 5. Tryk på Cast-ikonet.

Bemærk: Placeringen af Cast-ikonet vil variere afhængigt af den app, du bruger, og retningen på din telefon.

Trin 6. Vælg den enhed, du vil se dit indhold på.