Galaxy Tab A (2019)

Galaxy Tab A (2019)

SM-T510NZDDSEE

 • Zabava nove generacije na tabletu
 • Metalno jednodelno kućište za vrhunski osećaj
 • Neverovatno iskustvo koje će oživeti tvoje sadržaje

Izaberi boju

Boja :

Izaberi tip mreže

Zabava nove generacije na tabletu

Za korak bliže zabavi. Napravili smo tablet koji je ne samo elegantan i multifunkcionalan, već i nije skup. Zašto? Zato što je svaka generacija nova generacija koja voli zabavu. Kupi Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) i priušti sebi vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni.

Zabava nove generacije na tabletu Zabava nove generacije na tabletu

Metalno jednodelno kućište za vrhunski osećaj

Napravili smo tablet koji je ne samo elegantan i multifunkcionalan, već i nije skup. Tablet sa ekranom i specifikacijama koje savršeno odgovaraju svim multimedijalnim sadržajima. Njegova debljina ispod vrhunske metalne površine iznosi samo 7,5 mm. Izaberi boju po sopstvenoj želji i uklopi je u svoj životni stil: zlatna, srebrna ili crna.

Metalno jednodelno kućište za vrhunski osećaj Metalno jednodelno kućište za vrhunski osećaj

*Dostupnost boja proizvoda zavisi od zemlje, regiona i provajdera.

Neverovatno iskustvo koje će oživeti tvoje sadržaje

Izvuci više iz sadržaja koji voliš da gledaš. Galaxy Tab A (2019) poseduje živopisni 10,1-inčni WUXGA displej rezolicije 1920 x 1200 piksela, koji pruža zadivljujuću reprodukciju boja i optimalne nivoe osvetljenosti ekrana. Sad možeš potpuno da se uživiš u omiljene filmove ili Netflix* TV-serije.

Neverovatno iskustvo koje će oživeti tvoje sadržaje Neverovatno iskustvo koje će oživeti tvoje sadržaje

*Netflix usluge i sadržaji zavise od zemlje.

Obogaćen doživljaj uz superioran i dinamičan 3D zvuk

Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) ima unapređen audio-sistem sa dva zvučnika i omogućava ti da slušaš omiljenu muziku preko aplikacije Spotify, ali i mnogo drugih mogućnosti kada si raspoložen za bogatu i vernu reprodukciju zvuka. Uz trodimenzionalni okružujući zvuk koji pruža Dolby Atmos, potpuno ćeš se uživeti u dešavanja na ekranu.

Obogaćen doživljaj uz superioran i dinamičan 3D zvuk Obogaćen doživljaj uz superioran i dinamičan 3D zvuk

*Dostupnost aplikacije Spotify zavisi od države ili regiona.

Digitalno igralište za učenje i zabavu

Aplikacija Kids Home za decu ti omogućava da stvoriš bezbedno okruženje u kojem tvoje dete može da istražuje svet. Samo dodirni Kids Home na Brzom panelu i uživaj u ugrađenim aplikacijama sa likovima koji žive u svom virtuelnom svetu. Opusti se dok dete uživa sa tabletom. Možeš da kontrolišeš korišćenje monitora i vreme predviđeno za igru.

Digitalno igralište za učenje i zabavu Digitalno igralište za učenje i zabavu

Kontroliši povezane uređaje samo preko jednog ekrana

Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) možeš povezati sa svim ostalim uređajima u svom pametnom domu. Uz aplikaciju SmartThings, lako ćeš pratiti i upravljati ostalim uređajima, povezanim kućnim aparatima, ali i udaljenim uređajima drugih proizvođača samo preko jednog ekrana.

Kontroliši povezane uređaje samo preko jednog ekrana Kontroliši povezane uređaje samo preko jednog ekrana

*Kompatibilan samo sa uređajima povezanim aplikacijom SmartThings, kompatibilnost zavisi od zemlje i regiona. Proveri kompatibilnost na www.samsung.com/smartthings.

Podeli sa najdražima da biste bili u kontaktu

Uz Deljenje sa porodicom svaki član porodice može koristiti svoj Samsung nalog kako bi sa ostalim članovima lako delio ono što je najvažnije. Instant deljenje fotografija, podsetnika, beleški i informacija o događajima vam omogućava ne samo da radite zajedno već i da pravite zajedničke uspomene.

Podeli sa najdražima da biste bili u kontaktu Podeli sa najdražima da biste bili u kontaktu

Usredsredi se samo na ono što želiš da vidiš

Gledaj samo ono što želiš, kad to poželiš. Uz One UI, Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) smanjuje pretrpanost ekrana na minimum zadržavajući samo sadržaj koji ti je najpotrebniji. Samo dodirni i fokusiraj se na ono što želiš da vidiš i pročitaš, jedno po jedno, i uživaj u velikom ekranu optimizovanom za nezaboravni doživljaj rada na tabletu.

Usredsredi se samo na ono što želiš da vidiš Usredsredi se samo na ono što želiš da vidiš

Više energije onda kad ti je stvarno potrebna

Neka dobra vremena traju i traju. Galaxy Tab A (2019) se isporučuje sa brzopunjivom baterijom od 6150 mAh (tipično)* namenjenom za produženu upotrebu. To znači da možeš da uživati u dugim satima gledanja bez brige da ćeš ostati bez energije.

Više energije onda kad ti je stvarno potrebna Više energije onda kad ti je stvarno potrebna

*Tipična vrednost testirana u nezavisnoj laboratoriji. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 6000 mAh. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.

Performanse koje idu ukorak s tobom

Pronađi svoj Galaxy: Pogledaj performanse i specifikacije i izaberi cenu koja tebi odgovara. Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) se isporučuje sa 2 GB RAM-a i 32 GB ROM-a. Ne moraš brisati sadržaj jer se memorija jednostavno proširuje pomoću microSD kartice za još 512 GB.

Performanse koje idu ukorak s tobom Performanse koje idu ukorak s tobom

*Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) se isporučuje ili sa 2 GB RAM-a i memorijom od 32 GB, ili sa 3 GB RAM-a i memorijom od 32/64/128 GB. Navedene kombinacije memorije i kapaciteta memorije zavise od zemlje ili regiona.**Stvarna veličina memorije zavisi od zemlje ili regiona.***MicroSD kartica se prodaje odvojeno.

Specifikacije

 • Veličina glavnog ekrana 10.1" (255.4mm)
 • Rezolucija glavne kamere 8,0 MP
 • Težina (g) 469
 • Vreme reprodukovanja video sadržaja (do sati) Do sati: 13
 • Brzina CPU 1.8GHz, 1.6GHz

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Korisnička podrška za proizvode Pogledajte dodatni sadržaj
Chat uživo Započni chat

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

*Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne korisničke memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sistem i programi neophodni za normalno funkcionisanje uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može da varira u zavisnosti od mobilnog operatera i može se promeniti nakon ažuriranja softvera.

*Vreme trajanja baterije je na osnovu kompanijskih laboratorijskih merenja i može varirati u zavisnosti od podešavanja uređanja, načina korišćenja i uslova u kojima uređaj funkcioniše.

*Tipična vrednost testirana u nezavisnoj laboratoriji. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 6000 mAh. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.